發新話題

[認真] 「十八樓」又搬

小弟唔識野, 完來咁多內幕

引用:
原帖由 khkenny2 於 24-1-2018 12:42 發表

你錯喇,佢咩都聽/見吾到架, 吾係點會有吾work既公斤九
gear賺得錢都可以話自己公司吾出名賣gear又話我走得太前,好喇依家D牌子比人拎曬
連PTX都同美國網紅Garand拇指, Uncle拉利同蜻蜓牌打好關係,完全走出陰影: ...
KG9...視覺上一望就覺唔妥...做咩條頸薛凱琪咁長...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 24-1-2018 12:57 PM 發表

KG9...視覺上一望就覺唔妥...做咩條頸薛凱琪咁長...
尼個小事, 用ptw系統同無單發先大事

引用:
原帖由 khkenny2 於 24-1-2018 13:00 發表

尼個小事, 用ptw系統同無單發先大事
唔講唔覺.. SHOOTING MODE:FULL AUTO

槍械專家表示:民版半自動,軍版全自動是常識,咱們的都是軍用槍

查番原來SL MK4 ( PTW SYSTEM ) 都是 FULL AUTO ONLY
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 24-1-2018 01:05 PM 發表

唔講唔覺.. SHOOTING MODE:FULL AUTO

槍械專家表示:民版半自動,軍版全自動是常識,咱們的都是軍用槍

查番原來SL MK4 ( PTW SYSTEM ) 都是 FULL AUTO ONLY
主要銷售對象, 曾經擁有公斤九的中坑
但穩定性成疑,加上外國大部分game都限單發

以前 GHK PDW 剛剛出, 我都係呢度買過枝 GHK PDW, 當時售貨員態度唔覺有乜問題
佢地又有幾枝槍可以試玩, 當時黎講算唔錯.
但佢地搬離
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 pbay 於 2018-1-23 18:09 發表
... 唔知AS同RW個關係係點啦, AS出品算唔算自廠. ...
AS 同 RW 唔係同一個老細咩?
引用:
...AS走高檔路線, RW可唔可以補位出返個中低檔? ...
係國狗盛行之時, RW 已出聲明, 不賣國狗等低檔產品.
而家直性係中環開多間槍鋪, 明顥走高檔路線. 客路自然是中環高薪一族. 不少買家都是講英文.
引用:
... 另外我唔知RW老細有無搞返個槍會, 有個會址不時整D活動, 比賽,
順手推介自家新品, 發布會, 試玩會(又當半個門市), 推動下氣槍文化, 對銷情都應該有幫助. ...
我相信你講的佢大部分都做過. 例如去外國搞 IPSC 比賽, 去外國宣傳自己產品
你無提的佢都做過. 例如教 IPSC, 拍電影上過鏡..
我亦相信佢係香港第一個放 Action-Air IPSC 片上 youtube 的人.

無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 queen 於 2018-1-24 11:49 發表

RVVA自家野有心設計???師兄一定無玩過佢D自家野啦.....RVVA幾枝天價槍,都係燒鵝脾價錢,蔗渣味道....

兩枝過萬MG,一枝MG34....全槍外觀使用超越時空內六角螺絲...買得呢枝槍的玩家,十之八九唔介意錢,最緊 ...
佢的 IPSC open 槍, 成 $28000 一枝, 但支鏡仲好似係 copy c-more, 仲相信無乜點 tune 過..
其實佢係 IPSC 高手, 佢絕對識 tune 槍, 但在走 "高檔" 路線下, tune 槍可能另加 $10000

有花生

引用:
原帖由 magichour 於 25-1-2018 21:50 發表

而家直性係中環開槍鋪, 明顥走高檔路線. 客路自然是中環高薪一族. 不少買家都是講英文.

我相信你講的 ...
仲搞左隊XF852成日搞game

回覆 52# 的帖子

"係國狗盛行之時, RW 已出聲明, 不賣國狗等低檔產品.
而家直性係中環開多間槍鋪, 明顥走高檔路線. 客路自然是中環高薪一族. 不少買家都是講英文."

這是一個笑話????

引用:
原帖由 magichour 於 25-1-2018 21:50 發表

而家直性係中環開多間槍鋪, 明顥走高檔路線. 客路自然是中環高薪一族. 不少買家都是講英文.
感謝資訊
原來AS同中環果間都係佢地開   其實推動expat玩wargame佢地都出唔少力.
不過雖則 D expat消費力高, 收人燒鵝價錢都唔應該俾蔗渣質素人地, 呢方面RVV真係要檢討下

game場/club方面呢 ? 邊間同佢地有關連 ?

引用:
原帖由 pbay 於 26-1-2018 10:05 AM 發表

感謝資訊
原來AS同中環果間都係佢地開   其實推動expat玩wargame佢地都出唔少力.
不過雖則 D expat消費力高, 收人燒鵝價錢都唔應該俾蔗渣質素人地, 呢方面RVV真係要檢討下

game場/club方面呢 ? ...

老老豆豆中環其實我都駐守過,都係拍烏蠅多
AS D槍係輕雞同落buffer, 但老實講個樣
TX852吾係RX資助,但Team Blazer係, 雖然好多野都無,要係古代買

引用:
原帖由 queen 於 26-1-2018 10:00 AM 發表
"係國狗盛行之時, RW 已出聲明, 不賣國狗等低檔產品.
而家直性係中環開多間槍鋪, 明顥走高檔路線. 客路自然是中環高薪一族. 不少買家都是講英文."

這是一個笑話????
無低檔個毛, 不知賣幾多tmc同貼牌5xu

引用:
原帖由 khkenny2 於 2018-1-26 10:49 發表

老老豆豆中環其實我都駐守過,都係拍烏蠅多
AS D槍係輕雞同落buffer, 但老實講個樣
TX852吾係RX資助,但Team Blazer係, 雖然好多野都無,要係古代買
BB我淨係上過兩次
我D expat friends唔多鍾意BB

冇同852玩過,852好似係同RW某幾位私底下熟

發新話題