發新話題

[認真] 「十八樓」又搬

引用:
原帖由 pbay 於 23-1-2018 11:21 AM 發表

EH個網唔知洗左幾多錢revamp, 可算倒米經典....
改完仲慢左, search野又search唔到, 用到火都黎埋.

人地RW做得咁大係有解, 網頁快, search野準, 送貨快無甩漏
梗系啦, RW果個網店基本上系維持2000年既模式得database功能, 我以前upload貨打幾多keyword確保大家搵到D貨...
不過走左了~

引用:
原帖由 horenhim 於 23-1-2018 12:15 PM 發表

UAT=同事禁幾禁
禁都要有心機去試....EH明顯係搵個吾識網頁既去試一個吾知邊度out source既濕7+2 it solution公司

引用:
原帖由 pbay 於 23-1-2018 12:13 PM 發表

原來ching背後用左咁多心機, thx !!

購物網頁呢D野, 用得好好地就無謂亂郁了(你睇ebay有無年年改UI?), d客用慣左, 為乜要變呢, 除非有保安問題姐.
想郁一係落大D budget執到順先出, 好似EH個case, 根 ...
之但係太多賣吾到既自家製/實惠牌產品,努力都無用,條數拉吾勻=無表現...
個blog都係我同另一個同事起架,都荒廢埋

引用:
原帖由 pbay 於 23-1-2018 06:09 PM 發表

RW自家野雖然好有心設計, 但多係偏鋒產品, 二戰rifle, 重機, 1911, KG-X, 特定小眾可能會好鐘意, 但好難入打大眾市場,
而且真係貴得濟, 想支持但有心無力
(彈同氣係OK好用價錢合理既)

唔知AS同RW個關係係 ...
詳細我吾可以講太多, 但個QC呢經常造完先發現自己錯...
AS最近某D產品同5xx好相似

引用:
原帖由 queen 於 24-1-2018 11:49 AM 發表

RVVA自家野有心設計???師兄一定無玩過佢D自家野啦.....RVVA幾枝天價槍,都係燒鵝脾價錢,蔗渣味道....

兩枝過萬MG,一枝MG34....全槍外觀使用超越時空內六角螺絲...買得呢枝槍的玩家,十之八九唔介意錢,最緊 ...
我做緊果時都係同樣感覺...
講又吾聽然後話賣吾到...

引用:
原帖由 queen 於 24-1-2018 12:19 PM 發表

你叫呀鬼佬關返佢對陰陽眼先啦,唔好剩係見/聽到鬼而見/聽唔到人......
你錯喇,佢咩都聽/見吾到架, 吾係點會有吾work既公斤九
gear賺得錢都可以話自己公司吾出名賣gear又話我走得太前,好喇依家D牌子比人拎曬
連PTX都同美國網紅Garand拇指, Uncle拉利同蜻蜓牌打好關係,完全走出陰影

引用:
原帖由 Dave 於 24-1-2018 12:57 PM 發表

KG9...視覺上一望就覺唔妥...做咩條頸薛凱琪咁長...
尼個小事, 用ptw系統同無單發先大事

引用:
原帖由 Dave 於 24-1-2018 01:05 PM 發表

唔講唔覺.. SHOOTING MODE:FULL AUTO

槍械專家表示:民版半自動,軍版全自動是常識,咱們的都是軍用槍

查番原來SL MK4 ( PTW SYSTEM ) 都是 FULL AUTO ONLY
主要銷售對象, 曾經擁有公斤九的中坑
但穩定性成疑,加上外國大部分game都限單發

引用:
原帖由 pbay 於 26-1-2018 10:05 AM 發表

感謝資訊
原來AS同中環果間都係佢地開   其實推動expat玩wargame佢地都出唔少力.
不過雖則 D expat消費力高, 收人燒鵝價錢都唔應該俾蔗渣質素人地, 呢方面RVV真係要檢討下

game場/club方面呢 ? ...

老老豆豆中環其實我都駐守過,都係拍烏蠅多
AS D槍係輕雞同落buffer, 但老實講個樣
TX852吾係RX資助,但Team Blazer係, 雖然好多野都無,要係古代買

引用:
原帖由 queen 於 26-1-2018 10:00 AM 發表
"係國狗盛行之時, RW 已出聲明, 不賣國狗等低檔產品.
而家直性係中環開多間槍鋪, 明顥走高檔路線. 客路自然是中環高薪一族. 不少買家都是講英文."

這是一個笑話????
無低檔個毛, 不知賣幾多tmc同貼牌5xu

引用:
原帖由 magichour 於 26-1-2018 11:41 AM 發表

之前上中環都見到有位男 sales 同 customer 講解怎樣改裝電槍。而家好似唔再見到個位男 sales.
之前有幾個staff會輪流落去, 所以我都吾知你講邊個

引用:
原帖由 queen 於 26-1-2018 12:08 PM 發表

唔係指師兄你,係指RVVA咁都講得出,仲唔係笑話??
VIVA.....唔知係邊度廠呢????佢枝1919同MG34又唔知邊度造呢????
你覺得邊度咁有'實力'造咁多呢, 除左台灣同日本

發新話題