發新話題

警隊換槍MPX-K取代MP5添變數

引用:
原帖由 mouselkm 於 23-1-2018 00:20 發表
有早知無乞丐,G36系列就是最好例子.....
幪面工友試試埋埋無曝光果d多到嚇死人 g36算什麼

引用:
原帖由 stevechau 於 23-1-2018 13:02 發表
買P250果陣好似都唔算係白老鼠......印象中有其他國家招標買槍早過我地試, 有晒REPORT果類野~
但今次MPX就好似變左HKPF做左先峰出黎試, 似係堅老鼠WOR~
直覺覺得, 今次最後會買MPX既成數唔算好高, 除非成個市場無晒 ...
本身9mm smg 已經唔多選擇
uzi tmp 果類太短 又openbolt 高射速 唔識合做警用槍
mp5 ump9都係h&k 唔駛諗

叫做比較符合警用smg 得幾支
Beretta PMX ,EVO 9mm,B&T APC9,SIG MPX
最大機會都係sig 本身已經同hkpf有合約 系統又接近 除非有嚴重失誤 唔係都走唔甩

引用:
原帖由 horenhim 於 24-1-2018 10:35 發表

踩購要做測試的, 你唔好看完CTRU演習的表現以為佢地係傻既, 個D 演習係比記者影相既姐
你咁講越戰換M16美國都係白老鼠啦, 候選槍支付合部門的要求就無問題啦...當然出事要負責任的....雖然機會很微
測試同落場兩回事 之前d騎士m4 咪又係jam得多 先送入機場換516

引用:
原帖由 Contingency 於 25-1-2018 12:03 發表

CHING有冇LINK,想睇下~~THX
https://www.youtube.com/watch?v=s0hOtZnha7g

引用:
原帖由 紗夢 於 25-1-2018 17:21 發表

G36K間唔中都有亮下相,
拋磚引玉,有無師兄有SDU 枝 M870 breacher 照片可以分享下

發新話題