27 12
發新話題

[VFC] VFC的umarex USP

Hk既槍 最危險係個mag release
Mag release有問題 成枝槍玩完了

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 9-2-2018 00:38 發表

師兄講既野好深奧
Um...即係好似vfc vp9咁 有d人一問槍就跌匣
枝槍幾好氣化都冇用

其實ksc間唔時都有呢個問題 有人話係因為冇grip實晒枝槍
開槍果時震開左個mag release

引用:
原帖由 jacko 於 9-2-2018 00:47 發表
攞左"拉臣"都無鷹嘜?
某台灣店係fb爆料 情況應該同hk45ct,vp9一樣
但我比較緊張個grip會唔會轉返'HK USP'
就咁USP好似怪怪地

引用:
原帖由 MG-42 於 9-2-2018 04:16 發表

USP早期歐洲市場大部份都係得USP 3隻字,沒有HK
Kwa以前都係'HK USP'
聽說最近hk唔喜歡玩具出得咁足字 同時kwa都改左'USP' 唔知有冇關
我都知道真鐵兩樣都有 但可能先入為主 比較喜歡ksc果隻樣式

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 9-2-2018 20:42 發表

咁同危險冇關係架嘛

再者, vp9 一役之後, hk45ct 果條mag release 彈弓已經硬左好多, 都未跌過匣...

而且, 要整番都唔難, 去彈弓鋪配過條硬少少既彈弓/ 係匣井度痴d 膠紙減少匣的活動空間/ grip 槍果陣 ...
Oh...用錯字

Fb有亞洲版圖睇了
Alc custom

引用:
原帖由 紗夢 於 10-2-2018 16:05 發表
睇佢條silde S/N 後有 DE "Deutschland" Marking
真鐵依種Marking好似大部份都係配無Hk字下身

BTW..USP tactical訐願
唔知隻sight係咪真數呢

台灣出左貨啦?

好奇一問 h&k手槍隻鷹同CIP N有咩分別
點解hk45c係鷹 vp9係cipn

引用:
原帖由 Seed 於 11-2-2018 18:57 發表

V記槍第一水通病

所以廠方至會有第一水full markng
又要睇no.買了

引用:
原帖由 紗夢 於 12-2-2018 02:14 發表

鷹係2014年前,跟住個proof mark就改左做CIP N
即係date code 係BE =14頭開始就應該係CIP N唔係鷹

岩睇左VFC HK45C係 AK = 09 ,所以刻鷹係正確
而馬記枝USPC係BF = 15 ,其實應該刻CIP N先岩
http://uploads ...
原來係咁 如果係早期版就好了
但都可能會買

一枝經典槍款出後期形版本好似有d怪
如果又有平鋼slide可能又比錢了

引用:
原帖由 Opica 於 12-2-2018 19:35 發表

而且真野出面包膠的。。。
Usp45隻匣就轉左做鋼皮
但size係咪一樣呢?

引用:
原帖由 48191 於 23-2-2018 22:15 發表
台灣那邊已有災情,似乎是不治之症。阿門。
咩事呢?

引用:
原帖由 48191 於 23-2-2018 23:23 發表
轉載自手臂s清涼
http://www.arms-cool.net/forum/r ... o=lastpost#lastpost
飛機座急轉彎.....
隔離post有d野都講得幾岩
咁既野都攞出黎賣 當消費者契弟?

27 12
發新話題