發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

又要衝頭水了

M17 2019年3月會派街,不是we做,打6mm,差氣,V記代工。
https://m.youtube.com/watch?feat ... g&v=AW4O-5WblHI(祥細試打及拆槍視頻)

M17 only ?

引用:
原帖由 tf141 於 23-1-2019 19:27 發表
[quote]原帖由 JBL 於 23-1-2019 17:17 發表
M17 2019年3月會派街,不是we做,打6mm,
似乎又係v記 又截左we糊
但sig要求加既marking好似怪怪地咁

引用:
原帖由 JBL 於 23-1-2019 19:39 發表

亞洲版好似話會無咗,好似咋.....
有可能既 v記不嬲照顧亞洲玩家 谷你衝頭水

頂!本來我們出好地地,之後又話難產,跟住 Sig 彈出黎話自己出,仲惗住佢係咪好似 Kriss 咁自己搞,惗住仲正 la! 而加竟然又係 V 記出???乜料呀

引用:
原帖由 JBL 於 23-1-2019 19:50 發表

呀.....仲有支229喎,一陣貼圖.....
我意思係....我想要普通P320 Carry

回覆 219# 的帖子

me too!我諗會出既,不過係時間問題姐

引用:
原帖由 BLSK 於 23-1-2019 20:34 發表
me too!我諗會出既,不過係時間問題姐
都係等Marui....反正刻字都係有缺撼

V記同WE呢排攪乜....成日撞車

引用:
原帖由 Kwind 於 23-1-2019 20:38 發表
V記同WE呢排攪乜....成日撞車
耕開有人爭

WE g3又撞 P320又撞 都幾慘次次咁撞法蝕幾多研發費用 又曬時間又無左市場

發新話題