53 1234
發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

鋼下身內架

唔知sig個拉神係邊個到呢?
膠下身既槍冇marking好難搞

引用:
原帖由 jacko 於 24-2-2018 12:34 發表

喺"嘥爸根"度∼又可能"代工"做喎
聽到都扯扯地
我一向唔喜西瓜根 但we+西瓜根呢個組合出既野真係好ok

引用:
原帖由 Dave 於 24-2-2018 15:25 發表

支de 黑在下已落過場,實際打左十幾匣以上,乜樹都冇
岩岩又拎左枝de出黎玩叉we 3x氣 bolt back勁到痴線

岩岩左睇多次條片同對比下軍版m17
we既slide似係com版 唔知最終會唔會有軍版 slide頂開左rmr位 多個indicator
下身serial no.開左個方形show個qr code

引用:
原帖由 rYaN 於 26-2-2018 17:25 發表
我只係睇到後面好似7.62口徑既槍身姐
7.62 ar身?

引用:
原帖由 Thanato.S 於 26-2-2018 23:00 發表

個比例點睇都似5.56身
出m16A2照殺

Jizzed on my pants  full marking
但厚trigger好似d掣都係沙色
薄trigger先係黑色
有冇師兄識分

附件

7-12-2018 14:31

引用:
原帖由 cky0311 於 7-12-2018 15:11 發表
幾時出?
未有日期

等緊g3同枝m17
但今次好似冇左枝左輪 可能取消左project

引用:
原帖由 BLSK 於 7-12-2018 16:25 發表
我朋友支沙鷹係slide內邊有舊野爛左,打左幾多匣就唔知,無落過場
不過肯定係4000飛內

唔知第一支沙色手槍玩320定fnx好
trigger位係咪岩嫁?
Trigger位?
有聽過講trigger版本問題
最後公發好似係厚trigger 沙色

引用:
原帖由 rYaN 於 10-12-2018 09:37 發表

留意下個Marking
請問有咩問題?
未夠功力睇唔出

有冇師兄知厚trigger定薄trigger係走火版?

引用:
原帖由 no-name 於 10-12-2018 11:39 發表
好很正... utube 入面留言話下年 5 月前?
仲要等到5月sosad

引用:
原帖由 rYaN 於 10-12-2018 16:27 發表

我職業病發作
如果做返岩我會買沙色
改模好麻煩 we自己出我覺得冇咩機會
西瓜根名下都有可能 係改應該要改埋隻trigger
同埋d掣轉返沙色 或者買左再cerakote左佢

https://youtu.be/Zo7GV0zl320
睇埋試打片 slide release應該要再改
一入匣 手指都未掂到slide release 就release左

另外可能就個rmr 飛機唔算大 blowback都未必大 唔夠力推鋼

引用:
原帖由 tf141 於 10-12-2018 17:04 發表

膠下身鎗既特點,隻匣係45度用拍力入去係會自動slide release
玩具鎗真鎗好多都會咁
https://www.youtube.com/watch?v=w9odzAR9B6A
https://www.youtube.com/watch?v=boMCysSNodg
哦 但上唔上到彈既呢?
我以前有枝we scar h都係咁

53 1234
發新話題