發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

期待中,最好有埋迷版出. Thx for sharing.

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-12-2018 14:31 發表
Jizzed on my pants  full marking
但厚trigger好似d掣都係沙色
薄trigger先係黑色
有冇師兄識分
WOW!有哂marking咁好. Thx for sharing.

引用:
原帖由 Kwind 於 10-12-2018 05:20 發表
CRVV 有片睇支M17...齊MARKING...鋁SLIDE....幾有誠意

https://www.youtube.com/watch?v=Zo7GV0zl320

沙色應該走唔甩...點都要入返支
WOW!我鐘意. Thx for sharing.

引用:
原帖由 cky0311 於 15-12-2018 10:15 發表
大家估下支野洗唔洗一千
咁... 大C Hing,你又估要幾錢? 我跟你.

WE P320暫時擱置...... [/quote]
咁...即係又要再等等...結果係..

引用:
原帖由 BLSK 於 14-1-2019 00:04 發表
岩,有個WE咁真係唔知點好
如果佢好似marui D Beretta的M9,PX4咁,
出的marking都可以接受到.

引用:
原帖由 JBL 於 19-1-2019 08:12 發表
原來SIG自已出返,肥水不流别人田.....
https://www.sigsauer.com/press-r ... Nlm9U2PVydHF8RD8VyW ...
咁...到時個價錢,我估都唔會平得去邊. Thx for sharing.

co2版都出左好耐了.但唔知點解,香港從沒有見過有店舖出售.

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-1-2019 18:23 發表

外觀跟足wor! Co2 nbb定有blow back
係GBB,.177談罐仔 但隻匣....

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-1-2019 14:09 發表

https://www.sigsauer.com/press-r ... fessional-training/
Available in two power source options – 12g CO2 cartridge or green gas –  ...
Sorry!我誤會了. Thx for sharing.

引用:
原帖由 暈又暈 於 26-1-2019 13:32 發表
如果膠下身冇字/怪字&冇得改,雖然鄧佢陰公,但係都幾難落手
我都係咁話. E加我都疊埋心水,耐心等候支full marking的M17算了.

引用:
原帖由 no-name 於 20-3-2019 19:55 發表
槍街靜靜雞返左支我們 M17 7 魚有找
請問C Hing,支槍有無marking呢? 見靚姐度有,但無marking.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 21-3-2019 12:18 發表
VVE 的槍都沒有 marking 的。
間中VVE都會出下有marking的迷版玩具槍.我才有此一問.
利申:現我擁有4支VVE的有marking的迷版玩具槍.

發新話題