發新話題

[認真] 有冇CHING睇咗 "紅海行動" ?

引用:
原帖由 driver33a 於 28-2-2018 20:03 發表
我都有點唔明,點解中國特種兵會全用美式裝備
商業項目! 道具供應商有乜咪用乜!

引用:
原帖由 loveless 於 5-3-2018 00:19 發表

嘻嘻
堂堂一個美國元首訪間中國! 班近身保標唔通行入去要交底啲自衛武器给門口安檢咩! 所有有關細節都應該一早有安排好啦! 門口安撿盡責, 美國保安自然反應保護國家財產乜合情合理, 最多咪笑笑口講句sorry囉! 又掉翻轉看, 如果美國打開個公事包给門口安撿看完入去! 到時咪又係有新聞吹水, 美國弱勢保標廢柴怕中國保安就國家最高機密道彈系统由得中國安撿任睇! 不過中方就唔會say sorry啦! 跟着中角横球時布就大大隻字寫.....中國強勢.....實力遠超美國.....道彈紅掣都由門口工安控制........同包又開心又相信!

槍係羅泥撚! 改槍係羅泥開心! 打Game羅泥辛苦! 不死人係羅泥賤! 新聞羅泥睇! 歴吏羅來讀! 維園戰場羅泥發洩一下, 咬赢咬輸都改變唔到個世界!

追你地啲POSTS以經食了好多包萬保路!

我立場完全唔堅定! 正義感只係講而冇實際行動!

體驗大陸由基本係囡囡外表深處不段(深入/淺出)了解!直至爆發出一種改觀情面! 一步一步認識早國! 大家不防試試咁既方法認識早國!

引用:
原帖由 tf141 於 6-3-2018 21:33 發表

戰狼2吳京好似Rambo咁
但冇Rambo個隻cool感覺!

發新話題