發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 Kwind 於 29-3-2018 20:37 發表

其實第一次整的話就應該同D客單聲先...睇下個客肯唔肯做白老鼠...

而家改完衰左先話第一次整...唔係藉口來的
依間鰂魚涌真係唔會再試....

引用:
原帖由 Ben_9413 於 29-3-2018 22:25 發表

O下, o甘講o野都得o既???

仲業餘過業餘o咼!!
其實佢感覺都唔係整槍師父 似普通玩家....一啲都唔pro

引用:
原帖由 BLSK 於 29-3-2018 22:37 發表
仲要整完先話第一次整,真係有啲講唔通
真係能力範圍外未唔接俾返人
成千蚊買難受....

依家支槍條slide鬆到左右thin......依間cXw真係呢

引用:
原帖由 HolyNighT723 於 31-3-2018 00:53 發表
題外話...我之前係佢地到訂野諗住順手訂埋D MAGPUL件
真係後尾先知佢地賣野貴人成倍....
依間野代購黎感覺 大執

唔怪得佢facebook咁多鬼佬負皮佢啦
Btw 我見佢所有野都貴出面幾百至幾千
明明做ce佢都係搵fcc 佢收多人幾差野

佢最後攪完 條slide 鬆到hihi 頭搖又尾甩咁款 完全hea整完 俾隻50蚊we件你頂 之後懶高級咁講幫你upgd 心諗

估唔到受害者唔止我一個仲有咁多師兄

明明記得cxw間鋪頭有店員成日上依個討論區 但就冇人回應先勁

得罪講句 真係睇唔過眼佢咁呃人

係呀 正係果條廢柴呀 幫你執槍 換你入面零件/磨花晒都交得貨嫁

佢槍鋪長期得2個 一個又肥又高 一個又瘦又矮著xxs衫 心諗咁L排骨咪出黎7啦好嗎

引用:
原帖由 F.B.I. 於 2-4-2018 21:19 發表
不過講番句公道,我有支鋼Glock 成套都係佢地custom砌既,都打得好順無暗病。其他就。。。可能有時師父手功發瘟左。
但師兄你睇下 佢明顯呃新手不停 我新slide買番黎俾佢改 佢磨到我條slide同管咁 又講咩俾唔起錢之類 我dklm啦 我支槍夾埋都5千幾啦計埋佢果一千蚊已

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 2-4-2018 21:52 發表
爬曬啲Post。利申我都有幫襯C店的。
小弟槍齡亦不大,但應該比樓主多些經驗的。
好多嘢好難一講就明,要靠多嘗試甚至中少少伏,先有經驗同智慧。

好同情樓主整槍失敗的遭遇,小弟亦試過幾次買件中伏 ...
師兄 實事求事姐 更何況消委會幾有用相信大家都知
Q記出名好就係人都知 c記呢我不語置評啦 ))請欣賞成品

引用:
原帖由 48191 於 2-4-2018 23:04 發表
其實我有啲嘢反而想問....
套Kit本身有冇講過KJ啱裝就真。
我以前試過去改KJ M9,就只係換內管咁簡單。
一拆完個哭泣座先發覺改唔到......
我並不是想質疑樓主,但KJ只是Marui系統,但並不是 ...
Btw hop up座 hammer set都係吉打黎 唔係kj
Day1去換grip 佢就話我hammer壞話要換 ))我強調trigger bar 磨平左佢都話hammer
Day2又話內管))咁點解day1同day2前言不對後語。有問題之前仲交貨俾個客。之後仲不停汁我口水尾

發新話題