發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

同埋day2攪到我條新slide咁 明顯攪小動作黎報復我唔聽佢sale囉 俾我感覺 因為花裂位 有一部分係似用砂紙磨過條外管

本身用老原kj 下身上nova直上冇問題 不停trigger磨舌左要換 咁我就順便換人換grip 換bar 真係唔換好過換 去著間咁

引用:
原帖由 556.300 於 19-3-2018 22:53 發表

係呀 所以小弟先咁操 講明執順 換grip 你靜係換隻grip收我turn槍

上裝nova rmr+飛機組 ,楓葉hopup+管 ,吉打hopup座
第一次拎去cxw果陣上裝咁樣 下裝老原 之後就俾佢地說去換換換愈換愈多問題

引用:
原帖由 BLSK 於 3-4-2018 00:27 發表
但當你下身都換埋吉打grip同hammer座,支槍已經係吉打咁濟
仲有乜件係kj數?
飛機?hammer 司牙個啲?中身座?trigger bar換左乜 (唔記得左)

飛標同彈弓我諗就唔關事

中晒point呀師兄

引用:
原帖由 新手一隻 於 3-4-2018 02:52 發表
店家接咗搞唔掂服務又咁差,明顯係店家問題,唔關嗰客事。
正如有啲舖頭唔接國狗,怕支國狗會有啲乜奇怪問題,到時改唔成甚至把嘢爛咗要入店家數就麻煩。
搞唔掂或唔想搞的, ...
岩呀師兄 去過依間野先知1800蚊條nova slide唔值錢
CR得 教落手槍拼唔夠一皮野就係俾唔起錢

引用:
原帖由 48191 於 3-4-2018 07:01 發表
556兄,之後的事你打算怎樣做?因為件事始終需要解決。
係咪囉套Kit再做Coating?
我依家條slide finfing下咁 又鬆又盛 外表花曬

引用:
原帖由 rYaN 於 3-4-2018 09:31 發表
依間野真係去開都唔入去 佢D事績一籮籮
俾佢youtube呃左去
去到開始都覺得伏伏地 果然....

引用:
原帖由 Dave 於 3-4-2018 10:37 發表
咁其實一開始接單時已經知手上硬件係 nova kit for marui + kj 槍一支,
身為槍店「師苦」真係奉旨要比客人更專業更識得多因為你收緊錢。
客人唔知kj 同 marui 有無差異係理所當然
「師苦」唔知兩者有差異就係失職 ...
完全同意dave師兄講法 一個整槍師父仲衰過玩家 咁叫咩整槍師父 呃飯食? 正如香港班健身教練瘦到成條竹咁 教大隻佬操野定死sale爛sale???

引用:
原帖由 1stsfod 於 3-4-2018 13:22 發表

香港健身教練梗係係街到捉人入房 唔畀人走碌幾萬蚊卡數 先搵到食啦
Ex錫7ly同cxw情況一樣 係咁sale你知冇問題唔需要換 條肥佬就吹到有問題 之後俾佢攪就有心攪彎你支槍 ))好似我外管位咁磨到我條新kit垃圾咁款之後話2千蚊條kit叫俾唔起錢

引用:
原帖由 Dave 於 3-4-2018 12:51 發表

哈碌JAM 彈照出片果下好野
師兄有冇片睇下
我靜係知佢不停俾班ex客檢舉佢facebook

緊係啦 成日將人地啲資料copy去自己post扮到自己獨家制造咁款 交槍俾人果陣就jam彈 爆氣 唔怪得佢地話自己舊化好靚
我支全新槍都可以俾佢整花到咁 舊化真出色

點解店員A同店員B仲未蒲頭回應

如果佢真係有料 態度差當然冇問題 不過冇料再加態度差真係垃圾黎。新kit俾佢整整到咁

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-4-2018 01:12 發表

越爆越多
講真我本身覺得呢間野幾有心既 每逢有新槍都會拍片試打下
佢入既貨都比較精品野 幾岩口味

但訂真件or整槍果到我聽完唔係好接受到
訂件之後應該同個客講好個價咩range 返到黎超左budget成倍既 個 ...
Ed可能表面冇咩問題 但仍班伙記咁樣樣 我真心接受唔到
新kit俾佢攪到咁

真係愈爆愈多野 cxw出位彈起

發新話題