發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

當攪到個客支野花晒就 堅稱客人自己整花? 果然高品質
責任全卸 所以味唔會有下次

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 13:08 發表

你12月尾整,又話趕住用
但3月先發玩現有咁大問題
合理?
Day1去問題條片仲係度嫁明顯係trigger bar磨平左變左auto 之後叫師兄換grip 換bar
之後落油保養出現nam情況 支槍都未花
去多次條新kit花到咁正常?

張圖仲係度tim https://photos.app.goo.gl/8gSY7JYeVgQesVXn1
更何況jam slude條片 好明顯見到條slide冇 店主講到咁花而係去完第2次收槍先花到咁

引用:
原帖由 wargame2550 於 8-4-2018 13:12 發表

[同埋係呀手工好快呀 2個鐘call我去收讚手工快唔代表質素好嫁啵]  
條片係第2次收槍前 店主影 當然見唔到jam啦wts record仲係度呀我

引用:
原帖由 wargame2550 於 8-4-2018 13:12 發表

[同埋係呀手工好快呀 2個鐘call我去收讚手工快唔代表質素好嫁啵]  
https://photos.app.goo.gl/V04oplgaXiNtC2ye2
時間都有埋 唔洗作啦師兄
第2次收槍店主都有send俾我呀
不過支槍新成咁 我真係接受唔到 白老鼠?

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 13:21 發表
你解釋點解咁急用, 但又隔左幾個月先發現D咁明顯既問題先啦
唔識整會唔急? 好正常啵 加上crw星期日唔開 難得佢開 唔過去試下?

引用:
原帖由 JeffreyChan1412 於 8-4-2018 13:28 發表
唔識整同隔幾個月先拎返去有咩關係
冇時間玩 好唔正常? 落油保養先發現問題有咩問題其實??

而且整槍黎講係得佢25號開。我都唔止問過佢一間玩具店黎
點唔似新手 rainbxw8 基本上打個glock字 其實已經教晒點拼支槍

引用:
原帖由 wargame2550 於 8-4-2018 13:34 發表

咁佢3月條片我睇唔到條slide有幾卡wo 花唔花我唔知啦 但起碼唔係卡 師兄你之前拍果條係連拉條slide都卡住
原來收貨果時無事 番去唔知做咩黎之後條slide卡都要入鋪頭數
師兄真係 人若無恥 天下無敵
你自己睇清楚時間啦戰士。明顯jam slide先拎返去啦 爬下文先講野啦 無恥

引用:
原帖由 wargame2550 於 8-4-2018 13:36 發表
同埋另外果間港島槍店係到share你果支槍問題 仲講係$5000 整出黎的成品
條事好有陰謀wo
我覺得你仲有陰謀tim

打開你隻眼睇清楚時間 幾時jam幾時花 問我咩料不如問自己做乜9啦

Slide fingfing正常? 外管試槍果陣爆鋁粉好正常? 花成咁好正常?
仲有唔該你睇清楚時間順序講

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 13:58 發表

La...我呢度唔比罵戰架....

你仲未回應點解咁急隔日拎,又隔左幾個月先發現咁大問題喎
大家都心急架喇
冇格日拎呀 積日拎嫁

地點又唔就地 積日拎有咩問題其實?

第2次就掉低叫佢地攪好先俾我 收槍就花到咁啦

發新話題