發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 14:36 發表

留意返,唔該
呵呵 不如爬文啦 第一次整完保養發現問題未花嫁 係第2次拎去掉低整 之後收槍先有果堆花
打手何奇多 不停重覆斷章冇用 事實就係有咁

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 14:54 發表

版主比人話係打手

同埋呢,你肯答未je

你仲未回應點解咁急即日拎,又隔左幾個月先發現咁大問題喎
你仲未回應點解咁急即日拎,又隔左幾個月先發現咁大問題喎
你仲未回應點解咁急即日拎,又隔左幾個 ...
So? 你鬼打牆冇用嫁 你不停重覆咁得意

事實就係事實 不如問下店主同你點解4月先出黎回應 成月啵 你地逃避到幾時?

12月尾 第一次拎去換grip trigger bar 師父sale左套吉打hammer set 即日2個交左貨 果時冇slide lock 師父話天氣問題 好正常(果日唔凍 室溫25度左右
3月頭 落油保養發現支槍一樣冇slide lock。落完油jam都支槍
3月頭contact crw 一星期後落佢門市整 師父都係不停sale 話我支槍 吉打hopup座同楓葉管係原裝kj 之後就開左條9ball管話收錢200 我堅持唔需要 除非真係內管問題 之後師父裝完上槍一樣jam死左
3月中收槍前 老闆send左條試槍片黎 過幾日我去收槍 支槍管變到花晒 花到入晒骨 仲有hammer set 中身細左成個碼 成條slide鬆身到左右可以大幅度搖晃

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 15:02 發表

你3月出主題
4月2日先編輯加左cxw落去
唔好當大家傻仔先得架
加番鋪頭名有咩問題 不如你講下?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 8-4-2018 14:52 發表
不如樓主聽取其他師兄意見,列出一個詳細既時序同店家作一個交差比對,
咁樣會令大家對件事會更清楚同弓解。亦對雙方都公平。唔好再講我咩第一次第二次咁...
你大可用店家既時序作續點反駁,起碼令其他師兄包括我在 ...
我諗唔係個個都得閒日日玩槍掛 唔洗返工做野? 多野做自然少玩嫁啦 師兄

引用:
原帖由 gtoray 於 8-4-2018 15:03 發表
嘻嘻, 總版主係打手
搞笑無極限
呵呵 你主見大過客觀事實就已經係啦 版主唔代表啲咩嫁啵其實你記住

時間次序 第一頁

引用:
原帖由 Dave 於 8-4-2018 15:18 發表

個人感想,樓主要評事就評事,
唔好拉打唔打手來講,唔係話你岩或錯,而係「逢人都插兩刀」=輸硬
打手我暫時見唔到,只見到兩個平時比較少出聲的師兄相當企CRW 果邊。
但不代表是打手,始終CRW 係鋪,十個人入 ...
Dave師兄 crw果條片係我最後一次上佢槍鋪前 店主拍

引用:
原帖由 happypony 於 8-4-2018 15:34 發表
其實當初冇lock就要求整到有lock先
12月尾第一次拎去整本身支槍有lock但佢整完就冇左
3月中收槍果次除左磨花晒 slide極鬆以外其他尚算正常(除左收槍果日 未打過到依家所以可能仲有其他問題

引用:
原帖由 cx747f 於 8-4-2018 15:50 發表
以為咁多日連勝,單方面又話質素又話態度,之後仲開始人身攻擊,講人身型、講人身邊人,愈講愈過癮,贏左 20 版,今日誠信清袋。
即日開新acc分身留言? 2018年4月8日登記

受害人點睇都唔止得我一個啦

而且我唔覺咩叫誠信清袋 事實就係事實

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 8-4-2018 16:01 發表
不如咁問師兄同鋪頭啦

第一次 師兄心急想拎出去玩但無得LOCK 拎去整 但都係整完比左錢都係LOCK唔到 (但又聽人講天氣問題 就收左貨了)
1. 咁當日係未雙方即場試左試哂滿意收貨走?                  
2. 兩個幾月 ...
有問個師父呀 佢堅持話我唔聽佢講用9ball管呀
第一次係支槍變左auto 要換trigger bar同 grip

個師傅靜係強左3次老細話今次free 支槍俾佢整埋今次就冇嗱冇撚啵

老老實實我真係寧願佢攪返好槍就唔會再去 但佢攪到我支野咁
Btw 我收完槍到今日 除左係佢度試到今日都未燒過

發新話題