發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 556.300 於 25-3-2018 15:35 發表
2. slide lock換左3. 外管牙後面磨過 4. 外管中段同拋彈口段花到入左肉 開槍爆鋁粉

https://photos.app.goo.gl/U6NnovPUUrNgRnpB3
睇完真係鄧Ching你心痛

引用:
原帖由 BLSK 於 2018-3-29 09:25 發表
我個條外管個位係咁,仲有個圓形虛位
可能咁所以跌得夠?

飛機座的話你慢拉一次條slide,重覆幾次揾邊個位有kick
然後磨,磨幾下試再磨再試,到順就收手啦

俾完錢執仲要手尾多多
好慘情

行o黎行去得個吉果o下慘

嘩, 真係肉都赤埋, 咁都交得番俾個客?
成條外管俾佢KO左
我有同一條nova tti g34 rmr, 打完跌管位係會有少少花, 但師兄你張相真係嚴重十倍

引用:
原帖由 kt0624 於 29-3-2018 18:20 發表
嘩, 真係肉都赤埋, 咁都交得番俾個客?
成條外管俾佢KO左
我有同一條nova tti g34 rmr, 打完跌管位係會有少少花, 但師兄你張相真係嚴重十倍
個整槍師父亳無悔意 串串咀果下先討厭

我個條唔係TTI黎,橫掂條管都咁不如自己試下磨
睇下執唔執到個跌管位出黎
如果ok既,手起刀落磨到成條管銀色囉,又一條好漢
但需要好多勇氣

睇黎真係唔洗係個到整槍啦
買下野都可以既

佢最串係 我地靜係整開marui第一次整kj 心諗咁你都叫整槍師父...... 除左馬記其他唔識整....但攪到我支槍咁都可以串成咁.....

引用:
原帖由 556.300 於 29-3-2018 20:21 發表
佢最串係 我地靜係整開marui第一次整kj 心諗咁你都叫整槍師父...... 除左馬記其他唔識整....但攪到我支槍咁都可以串成咁.....
你果枝係kj?
我都有枝kj想改kit 唔知係咪hop up唔同數

引用:
原帖由 556.300 於 29-3-2018 20:21 發表
其實第一次整的話就應該同D客單聲先...睇下個客肯唔肯做白老鼠...

而家改完衰左先話第一次整...唔係藉口來的

Say 句Sorry 唔難啫。何必呢⋯⋯
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 556.300 於 2018-3-29 20:21 發表
O下, o甘講o野都得o既???

仲業餘過業餘o咼!!

回覆 158# 的帖子

仲要整完先話第一次整,真係有啲講唔通
真係能力範圍外未唔接俾返人

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-3-2018 20:26 發表

你果枝係kj?
我都有枝kj想改kit 唔知係咪hop up唔同數
我用吉打hipup座的 同marui 98%相容其實

引用:
原帖由 Kwind 於 29-3-2018 20:37 發表

其實第一次整的話就應該同D客單聲先...睇下個客肯唔肯做白老鼠...

而家改完衰左先話第一次整...唔係藉口來的
依間鰂魚涌真係唔會再試....

引用:
原帖由 Ben_9413 於 29-3-2018 22:25 發表

O下, o甘講o野都得o既???

仲業餘過業餘o咼!!
其實佢感覺都唔係整槍師父 似普通玩家....一啲都唔pro

引用:
原帖由 BLSK 於 29-3-2018 22:37 發表
仲要整完先話第一次整,真係有啲講唔通
真係能力範圍外未唔接俾返人
成千蚊買難受....

發新話題