發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

點解店員A同店員B仲未蒲頭回應

我有在CxW消費過;但沒有在那弄過槍。

在玩電槍的時候有請店舖代修。自從玩GBB之後都是自己改、自己裝、自己修。一開始也有不安全感,怕弄壞些什麼東西。但金屬玩具槍始終不是紙做的,再脆弱也有個限度。再者,師傅也是從零開始累積經驗。

手巧的人在敲敲打打方面是比較有利。當然找人代工完全沒有問題,但收了錢是應該幫客人完成當初承諾的任務。

至於態度方面,我無法要求。我雖然是消費的那一方,但他和我非親非故,如果對客人有善不屬於他的工作範圍內,被他以無表情對待也不值得讓我往心裡去。

1 個讚好! TOP

如果佢真係有料 態度差當然冇問題 不過冇料再加態度差真係垃圾黎。新kit俾佢整整到咁

回覆 241# 的帖子

老闆Ed都有依度acc,仲會收尐大改二手槍,我都放俾佢幾次,佢係連真花定氧化都分唔出

引用:
原帖由 zipp 於 4-4-2018 00:34 發表
老闆Ed都有依度acc,仲會收尐大改二手槍,我都放俾佢幾次,佢係連真花定氧化都分唔出
越爆越多
講真我本身覺得呢間野幾有心既 每逢有新槍都會拍片試打下
佢入既貨都比較精品野 幾岩口味

但訂真件or整槍果到我聽完唔係好接受到
訂件之後應該同個客講好個價咩range 返到黎超左budget成倍既 個客仲要唔要好?
可能已經落左訂 就算無落 訂左先唔要都幾無道德 咁即係要硬食

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-4-2018 01:12 發表

越爆越多

訂件之後應該同個客講好個價咩range 返到黎超左budget成倍既 個 ...
Ed可能表面冇咩問題 但仍班伙記咁樣樣 我真心接受唔到
新kit俾佢攪到咁

真係愈爆愈多野 cxw出位彈起

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-4-2018 01:12 AM 發表

越爆越多

訂件之後應該同個客講好個價咩range 返到黎超左budget成倍既 個 ...
依個聽得多啦....

引用:
原帖由 556.300 於 3-4-2018 19:24 發表
如果佢真係有料 態度差當然冇問題 不過冇料再加態度差真係垃圾黎。新kit俾佢整整到咁
在下識得真有料人士通常都好低調...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 4-4-2018 09:47 發表

在下識得真有料人士通常都好低調...
Q記大師傅 低調好人 成日唔收人錢 唔會拍片上youtube

引用:
原帖由 rYaN 於 4-4-2018 09:19 發表

依個聽得多啦....
講整槍果到...
dm870岩岩到 佢youtube拍片改深個槍身上彈位影住個師傅用磨筆黎修
我諗應該用鑼床行兩野睇落好似pro d...

至於試槍jam彈冇入夠氣 錯不在佢既
起碼有時睇左d試槍開箱片真係有衝動去買槍

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-4-2018 12:53 發表

講整槍果到...
dm870岩岩到 佢youtube拍片改深個槍身上彈位影住個師傅用磨筆黎修
我諗應該用鑼床行兩野睇落好似pro d...

至於試槍jam彈冇入夠氣 錯不在佢既
起碼有時睇左d試槍開箱片真係有衝動去買槍
可能人地冇床呢 成日出槍街整槍

呢間野,識唔識整槍就唔知,係食水頗深,有時d真品難搵先買佢

引用:
原帖由 Dave 於 3-4-2018 12:51 發表

哈碌JAM 彈照出片果下好野
之前好多鋼手槍片清唔到夾都都出都係咁

C記我反而信佢搞DM870改打APS彈呢個服務OK,反而冇乜見過其他舖頭做。
究竟世界上還有神嗎?

發新話題