發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

受害人點睇都唔止得我一個啦

而且我唔覺咩叫誠信清袋 事實就係事實

事實就係你問題

好慘 得番自己一個係到死撐

不如咁問師兄同鋪頭啦

第一次 師兄心急想拎出去玩但無得LOCK 拎去整 但都係整完比左錢都係LOCK唔到 (但又聽人講天氣問題 就收左貨了)
1. 咁當日係未雙方即場試左試哂滿意收貨走?                  
2. 兩個幾月中支槍係未淨擺? 一匣都無玩過?

3. 3月頭番去整時 佢SALE時  你係未清楚肯定話話唔需要條管而佢強行安裝?
4. 鋪頭係未肯定裝左9BALL就解決問題?
5. 試槍片就睇唔到花成點, 但收貨時有無即場討論點解搞成咁?
6. 收槍時已知支槍搞成咁, 有無要求對方負責?
7. 當日最後點解收貨唔選擇報警處理?

(間間槍鋪都係貨物出門就關佢狗事 )

樓主再咁嘈落去都無用 比人BAN左件事未不了了之 唔好意氣用事啦

利申: 路過 未去過C_W

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 8-4-2018 16:01 發表
不如咁問師兄同鋪頭啦

第一次 師兄心急想拎出去玩但無得LOCK 拎去整 但都係整完比左錢都係LOCK唔到 (但又聽人講天氣問題 就收左貨了)
1. 咁當日係未雙方即場試左試哂滿意收貨走?                  
2. 兩個幾月 ...
有問個師父呀 佢堅持話我唔聽佢講用9ball管呀
第一次係支槍變左auto 要換trigger bar同 grip

個師傅靜係強左3次老細話今次free 支槍俾佢整埋今次就冇嗱冇撚啵

老老實實我真係寧願佢攪返好槍就唔會再去 但佢攪到我支野咁
Btw 我收完槍到今日 除左係佢度試到今日都未燒過

我覺得事件其中一個重要的斟酌點在於:3月第二次俾店整果陣,究竟有無花晒?

以後其實店家/客人俾套件/收套件整時如果可拍照留紀錄就可以保障到自己。

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 8-4-2018 16:12 發表
我覺得事件其中一個重要的斟酌點在於:3月第二次俾店整果陣,究竟有無花晒?

以後其實店家/客人俾套件/收套件整時如果可拍照留紀錄就可以保障到自己。
同埋其實我去幾次 從來冇見過個老細 一直只有高果個同矮果係店頭 所以個老闆話第2次見到我支野花晒?!根本呃人 仲有 我第2次係相機俾左第一次張收據佢鋪員 佢鋪員都有面話冇

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 16:29 發表

同埋其實我去幾次 從來冇見過個老細 一直只有高果個同矮果係店頭 所以個老闆話第2次見到我支野花晒?!根本呃人 仲有 我第2次係相機俾左第一次張收據佢鋪員 佢鋪員都有面話冇
你有冇證據證明自己枝槍第二次交低之前係無花先...
無證據口同鼻拗無討論空間架wor

引用:
原帖由 556.300 於 8-4-2018 16:09 發表
個師傅靜係強左3次老細話今次free 支槍俾佢整埋今次就冇嗱冇撚啵

老老實實我真係寧願佢攪返好槍就唔會再去 但佢攪到我支野咁
Btw 我收完槍到今日 除左係佢度試到今日都未燒過
咁老實講句
你收完槍後就無試過 就你輸了...
再比佢整 佢強行安裝 你可以報消委會同報警的
最後你拎槍走左 佢當你同意左件事唔追究
到最後點都好 都係槍又花錢又比左 輸哂

引用:
原帖由 0v0 於 8-4-2018 16:54 發表

你有冇證據證明自己枝槍第二次交低之前係無花先...
無證據口同鼻拗無討論空間架wor
12月尾第一次去都全新咁款 第2次拎返去佢度一樣咁look
https://photos.app.goo.gl/0CyZW3pMtqafzcud2

引用:
原帖由 cx747f 於 8-4-2018 15:50 發表
以為咁多日連勝,單方面又話質素又話態度,之後仲開始人身攻擊,講人身型、講人身邊人,愈講愈過癮,贏左 20 版,今日誠信清袋。
護主ACCOUNT 的話早幾日登記會無咁肉酸...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

其實當時花哂的話沒反對收貨 ( 我假設係吧 ) ,事後開POST 其實頗為消極亦多數不了了之。

如果樓主非常想要爭取賠償ETC,唯一出路應該是整理好手上所有資料再報海關商品說明條例。

網上爭拗沒甚麼結果,因為就算你想唱死亦是唱不死的 ( 做槍的所有鋪都是 )

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

新人唔俾發言?我係呢期先開始睇槍,我認我每日響度齋睇冇貢獻。起初見呢個 post 以為有黑店望下,其實對雙方都有保留。後來開始人身攻擊,已經唔想睇,但每日一入黎又上頭位。直至今日,相信大家都有定斷。之前有師兄講得啱,由你人生攻擊開始,已失去民心,依家對家証據確鑿,你 d 解釋又難以信服,睇左咁多日,我都忍唔住要開 acc 了。講真,我已經冇興趣再睇呢個 post,沉底吧!

發新話題