發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

唔通講緊C Long? 佢手嘢冇咁差吓嘩?
引用:
原帖由 kornhill401 於 19-3-2018 12:42 發表

請問..整槍果個..是否高高,大大隻果個
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 19-3-2018 17:57 發表
唔通講緊C Long? 佢手嘢冇咁差吓嘩?
整槍好似睇醫生咁有時要睇夾唔夾
我搵開果位師父我覺得佢整野係幾得
有次幫我個fd砌枝meu 但整好上唔彈 諗黎諗去都唔知咩原因
原來係飛機彈弓唔夠力  
我亦不懷疑果位師父既功力 只係有時d野係咁的

個間鋪的話glock好似係另一位R字頭既師傅?
上次去買件老闆話佢熟glock多啲有乜問佢

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-3-2018 12:42 發表

請問..整槍果個..是否高高,大大隻果個
係呀...sale爆小弟 都唔係幫我解決問題

好好笑嫁 我同佢講

佢仲講左句好好笑**我記得你唔想洗錢執** 我_ _ 你啦一支glock當800 ,nova rmr 1800 ,加長回鏜240,grip 570,hammer set 460,仲加你5舊水換grip 都已經差唔多5千啦dllm有手尾跟?

已經未計hopup組

引用:
原帖由 556.300 於 19-3-2018 20:31 發表
佢仲講左句好好笑**我記得你唔想洗錢執** 我_ _ 你啦一支glock當800 ,nova rmr 1800 ,加長回鏜240,grip 570,hammer set 460,仲加你5舊水換grip 都已經差唔多5千啦dllm有手尾跟?
上裝自己砌?500只換frame?

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-3-2018 21:27 發表

上裝自己砌?500只換frame?
係呀 所以小弟先咁操 講明執順 換grip 你靜係換隻grip收我turn槍

上裝nova rmr+飛機組 ,楓葉hopup+管 ,吉打hopup座

引用:
原帖由 556.300 於 19-3-2018 22:53 發表

係呀 所以小弟先咁操 講明執順 換grip 你靜係換隻grip收我turn槍

上裝nova rmr+飛機組 ,楓葉hopup+管 ,吉打hopup座
我諗問題似出係上裝 但收500如果講明係包執順 然而事實冇執就...
講真如果換frame真係睇youtube都換到 gm野應該係可以直上

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-3-2018 23:16 發表

我諗問題似出係上裝 但收500如果講明係包執順 然而事實冇執就...
講真如果換frame真係睇youtube都換到 gm野應該係可以直上
收就收足你錢 做唔做野就一回事(( 依條友好似唔係幾識野啵 哼哼哼 hea下佢順便賺返筆先

望返你之前果到講 係咪用nova tti slide + 原廠外管係ok
如果係咁 應該係nova管有跌管問題

我講咗幾次喇...
將條外管Chamber位執番少少斜度,已經可以解決問題⋯⋯
引用:
原帖由 jn_jona 於 19-3-2018 23:35 發表
望返你之前果到講 係咪用nova tti slide + 原廠外管係ok
如果係咁 應該係nova管有跌管問題
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 20-3-2018 00:04 發表
我講咗幾次喇...
將條外管Chamber位執番少少斜度,已經可以解決問題⋯⋯
更證明左cxw真係冇咩料到
By the way 小弟唔知磨邊個位...

你將條老原外管拍埋條TTI外管睇個Chamber位,睇吓個TTI外管斜位係咪未開到位先。
引用:
原帖由 556.300 於 20-3-2018 06:44 發表
更證明左cxw真係冇咩料到
By the way 小弟唔知磨邊個位...
究竟世界上還有神嗎?

發新話題