發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

回覆 105# 的帖子

個日好凍嗎?

都是個句,你是俾錢個位(消費者),你有權要求店家(服務提供者)俾件正常使用的貨品俾你!問題是點解會拿槍走?

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 21-3-2018 18:17 發表
個日好凍嗎?

都是個句,你是俾錢個位(消費者),你有權要求店家(服務提供者)俾件正常使用的貨品俾你!問題是點解會拿槍走?
果日應該唔算太凍 prowin匣 20度左右?

依家支槍拿番未?

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 22-3-2018 18:18 發表
依家支槍拿番未?
等星期六收工先去拎呀
佢地話整好囉
不過我問咩問題 佢又冇講

引用:
原帖由 556.300 於 22-3-2018 18:59 發表

等星期六收工先去拎呀
佢地話整好囉
今次要試清楚先好拎走,呢幾天氣溫一定唔會Slide Lock 唔到

引用:
原帖由 556.300 於 22-3-2018 18:59 發表

等星期六收工先去拎呀
佢地話整好囉
我估呢D都係屬於..商業秘密卦?

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 23-3-2018 10:32 發表

今次要試清楚先好拎走,呢幾天氣溫一定唔會Slide Lock 唔到
師兄 其實check槍最主要睇slide lock 順唔順 仲要check啲咩 希望今次收槍真係冇拖冇欠

自己帶埋夾氣彈去試反三五七個夾呀今次。順便爆開睇過有咩唔同

引用:
原帖由 556.300 於 23-3-2018 20:00 發表
師兄 其實check槍最主要睇slide lock 順唔順 仲要check啲咩 希望今次收槍真係冇拖冇欠
其實你試打2匣,途中無Jam清到無彈有slide lock就ok架喇。

回覆 113# 的帖子

是否自行爆開?如果即場自己整爛左就出事了.......

回覆 112# 的帖子

問題是:店家無叫師兄放匣以便日後試槍?那店家整完用什麼匣去試槍?

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 24-3-2018 13:23 發表
問題是:店家無叫師兄放匣以便日後試槍?那店家整完用什麼匣去試槍?
佢用自家we marui

引用:
原帖由 556.300 於 17-3-2018 21:30 發表

今日去完crw 講中晒 個師父不停sale g34 112mm內管 佢同我講hicapa管當我水魚 我就同佢老闆講啦 我都想知佢地想當我水魚到幾時
Um 老細拍左條片黎話順 話用返我帶去果條112mm 咁佢之前整槍師父sale我97mm係咩意思

回覆 118# 的帖子

你有無用第二條內管?有可能你原先條內管穿唔過外槍管內壁,跟手連hopup座同內管一起向後移,再另外管返唔到位?

有可能唔同牌子內管的外壁尺寸不甚相同,以為用到但其實是頂住的

試槍發現外管同slide磨到開到有鋁粉飛出 不過有slide lock同都順

發新話題