發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 556.300 於 2018-3-10 07:56 發表
https://photos.app.goo.gl/aJM7XObsLk1TfDFD2
o華

假設改完番o黎無攪過

鰂魚涌o甘都交得貨俾客?? 有冇再聯絡過店舖?

引用:
原帖由 556.300 於 2018-3-11 00:41 發表
咁小弟有時間拎番cxw整先 因為半千靜換grip 又冇執順 我條氣頂住頂住 好似俾個店員水左咁
聯絡o左睇o下肯o吾肯幫你善後o拉

舖sell得你買件你要舖砌埋無理由o甘鑊都交貨o架

引用:
原帖由 556.300 於 2018-3-17 21:30 發表

今日去完crw 講中晒 個師父不停sale g34 112mm內管 佢同我講hicapa管當我水魚 我就同佢老闆講啦 我都想知佢地想當我水魚到幾時
o甘

引用:
原帖由 556.300 於 2018-3-17 23:13 發表

各位師兄點睇 其實我去過幾次果間鋪 一次老細都未見過 整槍師父sale字行頭
之前叫佢幫手磨magwell入prowin匣 佢唔肯磨都算
咁當我水魚法
我真心想開全名公審....第一次我去換grip+triggerbar整槍師父就夾硬話我 ...
Glock 同 1911 又什麼關係

引用:
原帖由 556.300 於 2018-3-25 15:35 發表
2. slide lock換左3. 外管牙後面磨過 4. 外管中段同拋彈口段花到入左肉 開槍爆鋁粉

https://photos.app.goo.gl/U6NnovPUUrNgRnpB3
o華好離譜o咼 ...

引用:
原帖由 BLSK 於 2018-3-29 09:25 發表
我個條外管個位係咁,仲有個圓形虛位
可能咁所以跌得夠?

飛機座的話你慢拉一次條slide,重覆幾次揾邊個位有kick
然後磨,磨幾下試再磨再試,到順就收手啦

俾完錢執仲要手尾多多
好慘情

行o黎行去得個吉果o下慘

引用:
原帖由 556.300 於 2018-3-29 20:21 發表
佢最串係 我地靜係整開marui第一次整kj 心諗咁你都叫整槍師父...... 除左馬記其他唔識整....但攪到我支槍咁都可以串成咁.....
O下, o甘講o野都得o既???

仲業餘過業餘o咼!!

引用:
原帖由 Dave 於 2018-4-1 13:13 發表

自己比較少改手槍,比較大執係上年(定前年)幫朋友執NOVA XDM SLIDE 上MARUI ,
又係咁上下,本身NOVA XDM 套野係有點問題,又難上又自己磨自己,跟師兄這情況有點似,
XDM 有得執的,在下是修整HOP 座跟SLIDE  ...
我都話業餘勝所謂專業

跟本無心做求其是旦砌埋就交貨, 試都無試搏無事, 十分離譜

o吾怪得鰂魚涌次次D片D玩具, 清到一匣lock到士拉, 就好似開心大發現o甘

引用:
原帖由 新手一隻 於 2018-4-6 13:47 發表
剛剛睇完佢facebook page,果然好多一星負評。
受害人遍佈國際

引用:
原帖由 no-name 於 2018-4-6 18:53 發表

門西 傾 女生.. 我地行開既成日拎黎恥笑.. 比男生追擊到摺左 la
真係咩人埋咩堆
背心拖鞋行澗團

發新話題