發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

馬記果支都係咁 設計問題 個bearing jam 快放就得

引用:
原帖由 556.300 於 10-3-2018 20:29 發表
早知搵返朗哥幫手唔貪新鮮 最灰唔就腳
有時都見到xxw個腦細係朗哥舖頭放低槍

引用:
原帖由 HolyNighT723 於 31-3-2018 00:53 發表
題外話...我之前係佢地到訂野諗住順手訂埋D MAGPUL件
真係後尾先知佢地賣野貴人成倍....
發夢見過某港島玩具店 有外國人托搵支絕版sf 先斬後奏 收市價幾倍

引用:
原帖由 556.300 於 3-4-2018 11:52 發表
完全同意dave師兄講法 一個整槍師父仲衰過玩家 咁叫咩整槍師父 呃飯食? 正如香港班健身教練瘦到成條竹咁 教大隻佬操野定死sale爛sale???
香港健身教練梗係係街到捉人入房 唔畀人走碌幾萬蚊卡數 先搵到食啦

引用:
原帖由 556.300 於 2-4-2018 19:24 發表
佢槍鋪長期得2個 一個又肥又高 一個又瘦又矮著xxs衫 心諗咁L排骨咪出黎7啦好嗎
派下花生先 其中一個個女友係行山界好出名 kol黎

有興趣自己search 生野。女生  

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-4-2018 19:36 發表

唔係下哇,瀨野女孩多D wor,教人亂L咁用止血帶,人身保護裝備係零,意外救生裝備又係零。

試過跳落山谷仔幫細路執飛碟,長戰術褲都勾到穿,比矮樹纏腳纏到要出刀自救,SV35N靚刀都有d難劈,冇裝備?死得囉。 ...
香港鋁拳當道 識食條水做kol係叻ge 不過亂up24/講一套做一套就自然比人拉下馬
去行個鶴咀被狗追要消防警察救護黎救佢

發新話題