發新話題

(CRW玩具店)G17 jam slide問題 (店方回應# 296)

引用:
原帖由 Dave 於 4-4-2018 09:47 發表

在下識得真有料人士通常都好低調...
Q記大師傅 低調好人 成日唔收人錢 唔會拍片上youtube

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-4-2018 12:53 發表

講整槍果到...
dm870岩岩到 佢youtube拍片改深個槍身上彈位影住個師傅用磨筆黎修
我諗應該用鑼床行兩野睇落好似pro d...

至於試槍jam彈冇入夠氣 錯不在佢既
起碼有時睇左d試槍開箱片真係有衝動去買槍
可能人地冇床呢 成日出槍街整槍

引用:
原帖由 alvin155 於 5-4-2018 11:51 發表

對於我依D貧窮戶,佢D招呼好到我唔好意思冇幫襯
Q記平c記成倍啵

引用:
原帖由 wargame2550 於 5-4-2018 12:12 發表

例如咩野?
整手槍q記百令蚊 c記5舊水

引用:
原帖由 里安 於 6-4-2018 10:37 發表

呢間野成日拍完片都講一句歡迎quote價

次次quote完聽到個價都無興趣幫襯佢

有次左輪外觀想搵佢地整,都開我二千手工未計料

又無咩野非佢度買/做不可
之前問佢靜音槍帶扣賣幾多 佢開我750
最後我去槍街搵200有找
依間cRw真係好得意嫁

引用:
原帖由 里安 於 6-4-2018 18:44 發表

係鬼老一星多, local好多讚
Local 投訴依間野仲多呀

引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-4-2018 18:58 發表

背心拖鞋行澗團
矮仔成日覺得自己好fit先係笑話 我2次見佢以為厭食症

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-4-2018 19:23 發表

生野女孩
椰菜花女生

引用:
原帖由 gtoray 於 6-4-2018 19:48 發表

一個正品一個翻版下化....
台仔野黎一樣樣 癸講到咩周圍冇貨得番佢有少量存貨咁款

真心好好奇 點解crw果3位人兄明明成日用依個討論區 依家扮睇唔到?  咩意思

引用:
原帖由 master9413 於 7-4-2018 09:19 發表
呢度咁多苦主點會出現呀大佬
你睇下某screct page 有d人好似盲左咁無睇曬內容一味撐無問題
人地講緊佢營商手法又話自己拎槍去整無問題
而家你把槍拎去無問題係咪等於佢咁處理其他人d槍係無問題
Crw打手出名多唔係第一日

1 個讚好! TOP

Crw整廢完我套新kit都咁多傻西瓜護主真心好好笑 攪條youtube channel就咁多傻仔信佢地 港豬多到  就係信完佢地我先俾依間野廢套絕版新kit

引用:
原帖由 gtoray 於 7-4-2018 16:19 發表
我係你就會等一等,睇下店家點回應
依家始終係你單方面證供
唔好越講越興奮,有d野講左就返唔到轉頭
Day2 高果個店員其實已經代表crw回應左。並聲稱支槍和佢唔會有任何瓜葛 之前幾頁已經講過*

引用:
原帖由 CRW-airsoft 於 8-4-2018 12:35 發表
本人CRW Airsoft店主回答大家一些疑問,提供我方的資料給各位作客觀有邏輯的判斷。

首先我在過去的6年當每次知道客人從遠方來 香港島 鰂魚涌小店安裝氣槍或購物必先簡報客人需要給店員。

我2017 12月24&# ...
如果真係有問題 點解 第一次唔係發現晒 而係去一次sale一次
第一次要換trigger bar 同grip 師兄又話hammer set問題 同埋係呀手工好快呀 2個鐘call我去收讚手工快唔代表質素好嫁啵
第二次去鰂魚涌師父就根本sale字行頭? 楓葉管吉打hopup座話我原裝?再sale? 嗱我一直強調手工500嫁 係你師傅話我依支總值過5xxx

呵呵 問題出現就話人係你整完換件嗎? 如果咁識換件第一日根本唔需要去你鋪頭搵你地換grip 換trigger bar啦 仲有我啲件有証據吉打嫁唔係你師傅所講 原裝?
一支槍條slide鬆到 頭搖又尾甩 外管花到咁都交得出
仲要同個客講俾唔起錢 唔換件? 服務質素可高
仲有我好客觀嫁 我靜係講緊你師傅黑sale 同攪到咁都俾返支槍個客啫 其實如果要sale成支吉打都可以講原裝嫁啦
https://photos.app.goo.gl/a0F91lJdF9KyVgV73

發新話題