發新話題

[VFC] G3A3 GBB

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-9-2018 12:16 發表
由樓主出POST到現在,都成半年有多了.
如果更換到木件就好. Thx for information.
一早準備好木傢私
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 JBL 於 19-9-2018 18:30 發表

G3支鏡咪一樣惡搞,根本無出個玩具
我得呢支,唔難嘅,貴啫

附件

19-9-2018 20:19

引用:
原帖由 Dave 於 19-9-2018 20:21 發表

世上無難事...只怕有錢人
你改我句嘢! 咩叫唔難X

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-9-2018 22:59 發表

爬過下文 呢枝野好似有3個gen
師兄果枝係gen1?

Pso1都係 有平有貴 gen1又係收藏佳品
唔識分Gen幾 只知分model 1,2&3, 我呢支model 1

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-9-2018 01:26 發表

Sor我up錯
應該係model幾
Sor我都up錯,我支係model 2先真

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-9-2018 11:13 發表

WOW! 多年前,曾在麗新地牢見過支木托G3,真係靚過膠托好多倍.
耐心等候J大的開箱文.
幾年前改過一支AEG, 改到hihi

附件

20-9-2018 20:35

20-9-2018 20:35

2 個讚好! TOP

引用:
原帖由 gainax 於 29-9-2018 07:46 發表

V記支mp5算早期產品,加上佢dgbbr早期野基本實用性唔理想,
我們支後佢幾年先出有哂參考同時生產技術進步左咁實比佢做得好, 如果要公平比,睇佢就出支mp5 v2同我們比先睇得出邊支正d,
呢次g3大家都係已經做左咁多年 ...
不如比下支maruzen mp5, 仲早,但爽好多

引用:
原帖由 gainax 於 29-9-2018 22:44 發表

鋼接身vs膠? 像真vs失真設計困難度。。
講講下性能,又搬去講物料講失真 法官大人,咁我無嘢講啦

引用:
原帖由 gainax 於 1-10-2018 09:51 發表

J大唔知v記支初代mp5個身摺得唔好先咁多問題? 馬佬先支mp5完全唔真設計同人地要遷就像真設計,咁肯定唔真性能易整gbb好多,唔通咁都get唔到個意思。。
講緊性能,唔好講其他,你咁都get唔到個意思⋯⋯⋯

發新話題