27 12
發新話題

[WA] 1911彈匣

回覆 13# 的帖子

小弟預算有限,買唔到咁多枝; ;
師兄你會唔會落場用?
小弟落場果枝玩到花晒(但自己唔介意
有諗過轉玩其他牌子但係每次落街見到個樣就已經打消念頭唔想買
一係就太貴

引用:
原帖由 ner 於 27-3-2018 14:36 發表
小弟預算有限,買唔到咁多枝; ;
師兄你會唔會落場用?
小弟落場果枝玩到花晒(但自己唔介意
有諗過轉玩其他牌子但係每次落街見到個樣就已經打消念頭唔想買
一係就太貴
我本身都唔落場
其實我都係去旅行先疏爽d,平時絕不可能買枝咁貴既膠鎗
你而家WA玩緊邊幾枝?

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-3-2018 12:33 發表
回14#
我覺得買WA的玩具槍,有買貴,無買錯. Thx for sharing
都唔一定下下貴既,最近收咗呢枝,雖然有缺陷,但價錢非常開心

引用:
原帖由 tf141 於 27-3-2018 17:37 發表

我本身都唔落場
其實我都係去旅行先疏爽d,平時絕不可能買枝咁貴既膠鎗
你而家WA玩緊邊幾枝?
最早期用啡色紙盒果枝, 賣比tf141師兄果隻匣就係來自依枝
主力係用銀色兔仔耳
黑色暫時未落過場(亦未有打算落,兔仔耳用開有感情
黑色果枝雖然都係膠但膠得黎隻色似真槍(語文能力差唔識講, 無刻字果張相應該比較明顯
但個GRIP要換
原裝已經好好打好滿意, 唯一缺點係唔夠膽用TOP GAS

引用:
原帖由 ner 於 27-3-2018 23:23 發表

最早期用啡色紙盒果枝, 賣比tf141師兄果隻匣就係來自依枝
主力係用銀色兔仔耳
黑色暫時未落過場(亦未有打算落,兔仔耳用開有感情
黑色果枝雖然都係膠但膠得黎隻色似真槍(語文能力差唔識講, 無刻字果張相應 ...
有咩平平地既WA 1911 grip選擇 ?
我都有枝個grip隻色唔多掂,真果枝好似冇咁樣橙色法

引用:
原帖由 tf141 於 27-3-2018 23:33 發表

有咩平平地既WA 1911 grip選擇 ?
我都有枝個grip隻色唔多掂,真果枝好似冇咁樣橙色法
問得好我都未開始搵
頭先就咁上網打wa 1911 grip都出到好多,可以睇睇

引用:
原帖由 ner 於 27-3-2018 23:49 發表

問得好我都未開始搵
頭先就咁上網打wa 1911 grip都出到好多,可以睇睇
我上網一搵見到個話係for WE/KJ/WA
原來d位一樣 ?

BTW,其實早係WA 1911零件匣之前,我同你都好似交收過
你係咪放過隻KSC USP Compact匣 ?

回覆 22# 的帖子

無WA以外既1911所以答你唔到但鋪頭寫得落去我相信係裝得上的
求穩陣睇下搵唔搵到朋友有其他牌子1911可以對下位
或者直接問鋪頭(有部分比較串既就避免打攪
題外話岩先見到有少少興趣, FOR真槍的但改少少應該上到
https://www.recovertactical.com/ ... ips-and-rail-system

小弟初初玩果陣有同師兄交收過面罩同腰帶之類基本野
Compact匣唔多記得, 但印象中匣係連槍一齊放所以應該唔係

引用:
原帖由 ner 於 28-3-2018 00:16 發表
無WA以外既1911所以答你唔到但鋪頭寫得落去我相信係裝得上的
求穩陣睇下搵唔搵到朋友有其他牌子1911可以對下位
或者直接問鋪頭(有部分比較串既就避免打攪
題外話岩先見到有少少興趣, FOR真槍的但改少少應該上到?~ ...
呢隻野我接受唔到
1911我仲有Marui,但係佢話for KJ/WE,但係又冇寫for Marui

PS:應該係你記錯,因為我記得係我去元朗站同你交收的
應該係仲用緊WGY果陣PM你的,起碼都係5,6年前既事囉

引用:
原帖由 tf141 於 28-3-2018 00:37 發表

呢隻野我接受唔到
1911我仲有Marui,但係佢話for KJ/WE,但係又冇寫for Marui

PS:應該係你記錯,因為我記得係我去元朗站同你交收的
應該係仲用緊WGY果陣PM你的,起碼都係5,6年前既事囉
我估應該都係無乜人接受到

COMPACT匣應該真係我記錯了

引用:
原帖由 ner 於 28-3-2018 03:40 發表

我估應該都係無乜人接受到

COMPACT匣應該真係我記錯了
好似有出過玩具?
我見過鎗街有賣的

我買了WA John Wick 1911
想問有無便宜皮槍袋介紹