發新話題

usp

USP都OK! 買就買新款所以買支HK45CT改鋼slide set真係唔錯! 只係要買支flash light同槍holster! C兄們有冇好介绍?

引用:
原帖由 rho837 於 3-5-2018 12:15 發表
USP都OK! 買就買新款所以買支HK45CT改鋼slide set真係唔錯! 只係要買支flash light同槍holster! C兄們有冇好介绍?
Usp燈同holster?
緊係UTL + Safariland 6004-932

1 個讚好! TOP

梗係買KSC啦,平平地換條SD slide算數
我都係因為24先買KSC USP Compact
H&K手鎗我另外仲有KWA MK23同埋VFC HK45CT

我對Sucker Design啲嘢印象非常差,領過一次嘢,就算而家全缐一折都唔會再買。
引用:
原帖由 tf141 於 3-5-2018 14:19 發表
梗係買KSC啦,平平地換條SD slide算數
我都係因為24先買KSC USP Compact
H&K手鎗我另外仲有KWA MK23同埋VFC HK45CT
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 15:51 發表
我對Sucker Design啲嘢印象非常差,領過一次嘢,就算而家全缐一折都唔會再買。
同感, 以前買過條p10 滑架, 條數同d 料一樣咁差
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 09:51 發表
又係同Marui HK416 GBB/ KWA Python 357一樣,可以放入「希望有生之年見佢出到」既類別中。
希望在明天!
起碼而家有g3 先
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 15:51 發表
我覺得還可以啦,好就唔好架啦,一定係唔會首選
但考慮到價錢,可以接受啦

KWA USP Match

附件

3-5-2018 21:54

係,不過搵三角鏡橋同㚒到嘅鏡難度高。
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 3-5-2018 21:13 發表

希望在明天!
起碼而家有g3 先
究竟世界上還有神嗎?

我明,但作為曾經嘅苦主,對SD失哂信心。
引用:
原帖由 tf141 於 3-5-2018 21:19 發表

我覺得還可以啦,好就唔好架啦,一定係唔會首選
但考慮到價錢,可以接受啦
究竟世界上還有神嗎?

依家睇嚟小弟應該會係揀Kwa usp 或者是vfc hk45
全氣動
czp09
ump9
msg90

[quote]原帖由 48191 於 3-5-2018 21:58 發表
我明,但作為曾經

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 21:58 發表
我明,但作為曾經既苦主,對SD失哂信心。
我其實都係真金白銀買過一次
二手收番嚟已經改好咗果d唔計
我覺得唔會係最好,但都算係一個唔錯既選擇
起碼比起一d較冷門既牌子,或者一d貴兩三倍既牌子,有得買SD都幾好

1 個讚好! TOP

可能係我太執著。
引用:
原帖由 tf141 於 3-5-2018 22:55 發表

我其實都係真金白銀買過一次
二手收番嚟已經改好咗果d唔計
我覺得唔會係最好,但都算係一個唔錯既選擇
起碼比起一d較冷門既牌子,或者一d貴兩三倍既牌子,有得買SD都幾好
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 23:23 發表
可能係我太執著。
有budget/有手工梗係可以執著啦

發新話題