發新話題

usp

梗係買KSC啦,平平地換條SD slide算數
我都係因為24先買KSC USP Compact
H&K手鎗我另外仲有KWA MK23同埋VFC HK45CT

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 15:51 發表
我對Sucker Design啲嘢印象非常差,領過一次嘢,就算而家全缐一折都唔會再買。
我覺得還可以啦,好就唔好架啦,一定係唔會首選
但考慮到價錢,可以接受啦

[quote]原帖由 48191 於 3-5-2018 21:58 發表
我明,但作為曾經

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 21:58 發表
我明,但作為曾經既苦主,對SD失哂信心。
我其實都係真金白銀買過一次
二手收番嚟已經改好咗果d唔計
我覺得唔會係最好,但都算係一個唔錯既選擇
起碼比起一d較冷門既牌子,或者一d貴兩三倍既牌子,有得買SD都幾好

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 48191 於 3-5-2018 23:23 發表
可能係我太執著。
有budget/有手工梗係可以執著啦

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-5-2018 23:57 發表

想當年Marui m9a1 sd同nova係差唔多價
Usp sd賣1200 detonator賣1800左右有埋鋼sight
好都差d中招買左sd 好彩睇左台仔 3牌比較 d牌完勝
Marui M9A1金身如果買得到梗係買Nova啦
利申窮L得枝原裝Marui M9A1

USP嚟講$1200同埋$1800都差好遠啦
更何況其實果陣時我同我個friend一齊買
我買Compact佢買Tactical
兩款都係同一價錢$900咋喎

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-5-2018 00:50 發表

咁平? 我果時想買鈦色std版 睇睇要千二諗左諗 睇左睇post
最後買左d牌 佢對鋼sight散賣都要500 仲有果兩個pin位、飛殼位、chamber頂得佢岩
仲有唔知點解大家都係6061 sd好快磨損 d牌耐用好多 當然新牌鋼片補強更 ...
係呀,我果枝係黑色(即係藍色....)
我個friend果枝係銀色

D牌係正既,我都有枝Marui PX4係改咗D牌,不過一分錢一分貨,我又覺得SD唔係真係咁差既
反而你要拎PGC咁既超值之選嚟比,就真係即刻比下去

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-5-2018 01:17 發表

pgc真係未買過 想買都難搵
佢最出名好似都係g17,226,1911
唔係講USP,佢應該冇出過

PGC比較出名係Glock slide
1911同埋226金身

抵玩到呢

發新話題