發新話題

第57回 静岡ожみЁъみ 2018

G19呢?? V10呢??
又一年喇, 都係唔出......
咁又一年唔使睇唔使追POST囉~

不過支SCORPION MOD M之前都係無乜聲氣又突然蒲頭賣街, 希望呢兩支手槍今年係咁啦~

引用:
原帖由 no-name 於 10-5-2018 09:34 發表

上身內構改埋又要開模做新匣新 frame 都仲係玩 Gen3... 拎唔到拉臣乎...?
本身灰模果陣就已經係GEN.3啦~
同埋GEN幾都唔重要, 最重要係馬記出得, 自然有改件跟著出~
(個人係比較GEN.3向的)
最重要係對我呢D手細既人黎講, 19比17係好GRIP好多的~ 17既指坑係唔夠19FIT位的~

引用:
原帖由 no-name 於 10-5-2018 12:17 發表

所以就奇怪明明 22 34 都係 Gen3, 22 隻匣仲有 2 邊坑,得 19 改咁多野
但改得咁多野又唔出 Gen4, 市面上又未有 Gen4 改件 (上身 D 位都有唔同應該改唔到?)
BTW 19 真係驚喜 + 期待,必入
唔知GA...可能佢淨係識得GEN3, 唔知呢個世界出左GEN4呢
同埋改幾多野都係唔關係, 你見佢支M45都係改左一堆野GA, 整體個殼咪又係差不多~
G19我都好期待, 睇黎COMPACT SIZE PISTOL我唔使再諗其他槍款住~

引用:
原帖由 Epxaiual 於 11-5-2018 21:00 發表
G19! 実銃ろヘ採寸ウサэヤюДユИズスゲギ !
我先唔會信到十足十

引用:
原帖由 tf141 於 12-5-2018 20:50 發表

我知呀,我枝VFC Glock 19都得
我最唔鍾意枝VFC Glock 19就係有auto
兩睇啦......唔影響外觀的話我唔介意佢有, 不過佢有我都唔會開黎呢個功能用JE~

引用:
原帖由 horenhim 於 14-5-2018 16:23 發表

VFC除左無痛上到真準星之外真系冇咩好....
幫襯完之後好灰
有咩令你灰左??

發新話題