發新話題

[VFC] VFC UMP45問題

Wgz 有45匣賣~@*%

G36個hopup仲衰。唔可以微調個hopup

引用:
原帖由 no-name 於 25-5-2018 14:35 發表
肛湖傳閒,除左有 D 槍本身設計就有問題,新果批設計其實係 OK 的
但因為出既款太多太密,佢自己根本做唔晒,背後就搵左唔同廠代工做零件
結果出黎呢批大 0.5mm,果批又細左 0.5mm,砌埋砌埋就會有 n 個版本
當中 ...
就快出V2既 version 2...改hopup座。。。bolt好似都有小改

引用:
原帖由 Dave 於 25-5-2018 15:28 發表

請問V2 不就是VERSION 2 嗎?還是V2 再分VERSION 1 / VERSION 2?
叫佢。。。V2.1

引用:
原帖由 MG-42 於 28-5-2018 07:27 發表

如果純粹講打Game效能.... MP7又平又輕有準又直又細枝遠近佳宜, 幾時輪到MWS ?  對不對?
MP7真係好打
加埋range up kit香港收費場基本上夠用

不過我都係逃唔過ump45個魔掌。。。加silencer。。。換14.5"管。。。

引用:
原帖由 Kwind 於 28-5-2018 23:35 發表

咁即係起碼下年買先穩陣係HOPUP & BOLT 升級版啦

但到下年唔知又會唔會小改D乜...真係買好唔買好
vfc下年仲有冇拉神都係問題

引用:
原帖由 HK416D 於 29-5-2018 18:32 發表
VFC UMP45 new version 今日見街了,有無朋友準備入手?
E興趣半個月前已賣街
朗哥都賣左成個禮拜

引用:
原帖由 deltaboy 於 29-5-2018 20:14 發表

隨時去咗我們出
Kwa 好惡搞。。。都唔投資下優化個系統。。。
遲D俾埋我們都唔出奇

引用:
原帖由 2slow 於 30-5-2018 09:37 發表
有無師兄入手新UMP, 出個簡單報告都好...
買左
之前得ump9
冇上代ump45所以唔知有咩分別
我覺得性能上和ump9冇分別

45匣一次氣full到2匣

引用:
原帖由 2slow 於 30-5-2018 13:57 發表

好想知隻匣改左d咩? 係咪一體?
點樣睇?

引用:
原帖由 2slow 於 30-5-2018 15:05 發表

- 拎走底部粒入氣valve
- 推走底部plate
- 睇下有無縲絲? (舊版四方有四粒縲絲) 如無縲絲, 繼續以下

- 拎走出氣valve
- 打走頂部兩條pin
- 折去頂部出氣膠組
- 將氣缸由上至下推出
- 頂部check下有無四 ...
好失望。。。一星期前從wgc購入

附件

30-5-2018 20:39

Oh sh*t!

我支ump45冇得較力

我三星期前係eho買

以前係用條6角匙申入nozzle入面調較飛標

但我呢個飛標冇6角匙位。。。

發新話題