16 12
發新話題

Baton Rounds

Baton Rounds

防暴膠彈

尊重人格, 請勿抄習

正, 我又要!!!!!!

回覆 #2 Shan10 的帖子

GBP4 each,香港!唉寄俾你.............

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #2 Shan10 的帖子

照正槍房一定有抽濕機,點會又咸又濕?
尊重人格, 請勿抄習

好wo, 洗唔洗俾address 呀?  真係??  我會law 黎做教材!!!!!

唔好喇, 寄黎香港可能犯法, 一陣郵局會唔會x 光睇到, 跟著我就死喇.....

回覆 #6 Shan10 的帖子

好一個自問自答???

你像年青的我...............見一個中意一個...........當然唔係講子彈喇???
尊重人格, 請勿抄習

你啲相, 太在係好好的教材, 並毒死左我!!

我都係見一個love 一個??  自己人喇!!

唔知大家會愈黎愈轉玩英軍呢?
引用:
原帖由 mswong 於 24-1-2008 20:31 發表
好一個自問自答???

你像年青的我...............見一個中意一個...........當然唔係講子彈喇???

啲人操完槍啲手汗又唔擦, 跟返老num, 就放返入去, 頂多上油only,
我果個名, 網名黎姐, 起名靈感來自有一次係槍屋守夜, 同班recruits cadet 講有味話, 靈機一觸!! 成了!!
引用:
原帖由 mswong 於 24-1-2008 20:00 發表
照正槍房一定有抽濕機,點會又咸又濕?

回覆 #6 Shan10 的帖子

郵局 無 x 光

係到海關啦
Exemplo ducemus
[img][/img]

回覆 #1 mswong 的帖子

AEP 同 Baton 有咩分別呢?
Exemplo ducemus
[img][/img]

我地li 啲人, 口多, 但係都會守法, 除非走到法律gap, 否則都唔夠膽做??!
引用:
原帖由 marcooo 於 27-1-2008 21:38 發表
郵局 無 x 光

係到海關啦

引用:
原帖由 mswong 於 24-1-2008 19:44 發表
GBP4 each,香港!唉寄俾你.............
I got these for USD$10 for 25 shots. Trust me they'll hurt if you get shot by them. EDIT: i'm talking about the clear rounds. you'll die if you get shot with the green ones. actually you'll die with the clear ones if you get shot at with them too close.

點解你地人人都可以買到??又咁平??
外國真係好d???

mswong請問你收藏品多數係人地送定自己買架??
是否有槍牌就不犯法??

引用:
原帖由 cato 於 30-1-2008 19:19 發表
點解你地人人都可以買到??又咁平??
外國真係好d???

mswong請問你收藏品多數係人地送定自己買架??
是否有槍牌就不犯法??
你不知黃生身份?
uk 比hk 嚴

16 12
發新話題