發新話題

鰂魚涌公園開槍案 多人受傷一女子被截獲

鰂魚涌公園開槍案 多人受傷一女子被截獲

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

"現時兩男一女受傷要送院,當中兩人頭部受傷."
"據悉,暫時有2男1女受傷,救護員到場為傷者包紮,並分批送院治理。"

睇黎似真鐵

咁堅? 唔會真鐵掛 ?  深仇大恨 ?

呢類新聞第一時間要睇留言

【15:33】警方稱,現時兩男一女受傷要送院,當中兩人頭部受傷

爆頭都唔死, 咩槍咁勁

現場消息稱,警方於太古城4期外拘捕一名女子,相信與案有關。據悉,暫時有2男1女受傷,當中兩人頭部受傷。救護員到場為傷者包紮,並分批送院治理。

女殺手 ?

回覆 4# 的帖子

買定花生
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

現場消息指,事發時分別有兩批男女,其中一方有2男1女,另一方有2人,期間兩批人發生爭執,混亂間有人持拔出類似手槍物體,「嘭!嘭!」數響隨即有人受傷,有人事後逃走,警方其後在太古城中心4期商場,截停1名可疑女子。

公園大媽爭位唱K都出真槍, 真係世界難撈  

尼個世界公平咩!
大媽都有真槍玩!
我就得支膠槍!
唔開心
今晚打老虎

咁快手

[錯重點] 典解軍裝件 vest 係沙色既  [/錯重點]

引用:
原帖由 no-name 於 26-6-2018 16:32 發表
[錯重點] 典解軍裝件 vest 係沙色既  [/錯重點]
呢班係 CTRU 掛

回覆 10# 的帖子

應該係灰綠色

係 wo, 之前 CTRU show 新 gear 都係灰綠色

持槍者仲要係女人? 搞邊科呀 ? 女殺手 ?

引用:
原帖由 HaydanMars 於 26-6-2018 16:18 發表
尼個世界公平咩!
大媽都有真槍玩!
我就得支膠槍!
唔開心
glock真槍咪又係膠

發新話題