發新話題

新造練射靶盒

回覆 14# 的帖子

我廢物利用………唔使錢!

引用:
原帖由 Dave 於 2018-6-28 12:12 發表

買過起碼3 , 4 隻

原裝MARUI 大概可以頂到幾槍 1 J 槍

COPY 的話 1 J 一槍即裂...

1.9J 的狙不能試,墊左衫都好易穿網
我五至六米老原gbb手槍暫時無乜事

我貪"亻巨"size 夠細, 可模擬打steel plate size target

樓主不妨自己動手整多幾個細o既o黎玩. 支持diy!

回覆 17# 的帖子

先改埋其餘兩個盒,細target我留意紧長條碳粉盒……

淘寶search ‘靶箱’

回覆 20# 的帖子

多謝師兄先,會買個放屋企!

如果貨倉放幾個靶箱真係死硬!!!!!我自制紙箱外觀上起碼唔覺眼,打完放埋角落頭都冇咁易被發現!最後係自制靶盒又唔使錢。

引用:
原帖由 Ben_9413 於 28-6-2018 12:04 發表
我幾鍾意用呢隻

Copy夠平, 買幾隻周圍放

细size梗係買Gamo鉄造果D啦!您呢個好易打爛。。。
呢個10J、8J都無事的!

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

1 個讚好! TOP

回覆 22# 的帖子

好硬淨咁樣喎!!

引用:
原帖由 TensionZZ 於 30-6-2018 23:16 發表
好硬淨咁樣喎!!
係呀,人地設計來打鉛彈架,又唔係貴,膠珠也合用,兩舊幾水玩起碼十年以上!但若打鋼珠裡要加D绵料才好

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

回覆 24# 的帖子

呢款真係可以考慮,不過我玩膠彈就夠,家中有小朋友!

引用:
原帖由 TensionZZ 於 1-7-2018 16:35 發表
呢款真係可以考慮,不過我玩膠彈就夠,家中有小朋友!
若只打膠珠,真係保用10年都唔駛換,呢款尺寸比較细少,大约6吋X6吋,最好内加一些绵料,以免内部反射,反向穿靶纸彈出番來。。。
(鉛彈则不會反彈。。。)

回覆 26# 的帖子

可以喎!上網搵下先……

引用:
原帖由 TensionZZ 於 1-7-2018 20:42 發表
可以喎!上網搵下先……
「鎗天台」好似有現貨。。。,但可以上網格下價先。。。

回覆 28# 的帖子

明白!後日去睇下

儲物箱+衫一件

發新話題