25 12
發新話題

國際鎗壇射擊界盛事∼IPSC.氣鎗射擊世界錦標赛2018(香港站)

引用:
原帖由 magichour 於 4-7-2018 01:03 發表

T-800 兄, 唔好玩啦
production division 的槍可換金屬 slide, 但只可換與原裝 slide 相同款式的金屬 slide. 呢支開左孔應不是原裝 slide 款, 只可打 standard/open division.
唓 ! 偷唔到雞TIM....揾牛皮膠而封住佢又得唔得?
咁打standard囉。。。打open,我玩唔起

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

Delete...

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

照計Air action standard組基本上只要放的下規定的標準盒內(不用上匣),以及槍管無開孔就可以,不是嗎。。。。?

引用:
原帖由 Contingency 於 4-7-2018 14:55 發表
係ar,點知佢地個d咩cro,咩地方例唔比,

有小道傳聞有ro話因為西唔跟滑架郁,會有著數所以唔比....

聽到都1999????,改左唔著數咁改泥做咩?

但最後龍,22,有comp頭都唔比打std,sight tracker 就可以
D例唔统一,真係有麻煩。。。。
滑架照计可以通融,不過有comp頭應該真是唔得,因為當作「鎗管開孔」論。。。?

「西」唔跟滑架郁唔打得Standard?
咁下次我想用古董P.08、P.38、357DE....來「讓賽」係咪都唔打得standard....?

引用:
原帖由 RCOOH 於 4-7-2018 16:32 發表

用沙鷹打open,全場至型係你!
都话open玩唔起咯,打standard啦。。

您都咪話唔型!
https://youtu.be/KVXjmMzM3eE

引用:
原帖由 pbay 於 4-7-2018 17:31 發表

cra9zy...真係要石屎手先頂到幾十槍後座力
打357版還好一些。。

搞到又半鎚、又西、又盛頭都晕,咪搞,都係玩支Glock 打下standard稳陣。。。

引用:
原帖由 RCOOH 於 5-7-2018 17:49 發表
話說Tanfo係咪得KWC果支仲要打CO2?

我其實鍾意CZ多過Glock同5.1.....
暫時應該是。。。但不要跟我说∼台灣鎗、打CO2一定唔惦,世事無绝對,睇射手功力,台灣、外國也有射手用「它」贏過比赛。。。只是這鎗的撞鎚最好定期换。。。

引用:
原帖由 mk23 於 6-7-2018 00:01 發表

不是.
香港Gunsmith Bros有出, 全CNC, 內部行返馬記Hi-capa數.
價錢自已看.

https://www.wgcshop.com/products ... l-silver&search ...
好經濟!唔洗一皮野。。。用咗包送您獎盃一個

25 12
發新話題