20 12
發新話題

G36C如何改好

G36C如何改好

想問大家有冇啲自己G36C相參考一下!

引用:
原帖由 rho837 於 4-7-2018 14:49 發表
想問大家有冇啲自己G36C相參考一下!
改idz

改成bullpup

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

喂! 認真啲好唔好!

我覺得g36c改kac款短鏡橋摺sight加隻red dot已經好好睇

b&t骨 kac骨
idz kit
新版上骨
大把野改,不過原裝仕樣實在俾堆租槍整到太公廁

長既改短,下一句,短既改長
小弟曾經將馬記G36C改成G36連3倍手抽鏡(除左尾托冇換,人矮唔想太長)
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

真係用三倍鏡

附件

4-7-2018 22:01

一路都覺得G36 唔加Rail, 普普通通 警察版已經好好睇, 但唔加野人地以為你租槍

最好加榴彈炮,如果唔係太似租槍
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

加支镜、加消音器,再噴迷彩。。包唔似租鎗、包型!

Happy shooting!

附件

6-7-2018 18:31

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

回覆 11# 的帖子

我都係咁改!!我仲要係長管G36,加鏡加滅聲成支狙咁款!

回覆 3# 的帖子

點改???加kit set??

回覆 3# 的帖子

Delete

引用:
原帖由 T-800 於 6-7-2018 18:17 發表
加支镜、加消音器,再噴迷彩。。包唔似租鎗、包型!

Happy shooting!
WOW!正.直情可以當狙擊槍用都得. Thx for sharing.

20 12
發新話題