發新話題

cybergun的DE.50

cybergun的DE.50

各位師兄,小弟想買cyb的 沙漠之鷹銀色和p226 ,不知道現在哪家店埵陶f
能指引壹下店名和位置麼 最好是有聯酪方式 非常感謝。

槍街好多地方有賣,為免有廣告之疑,自己去睇下啦
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

間中都有師兄在二手區出讓.

去槍街睇過銀色 DE 實物你好可能話冇興趣. 我就已經冇了 .....

引用:
原帖由 Xgun 於 31-7-2018 12:21 發表
去槍街睇過銀色 DE 實物你好可能話冇興趣. 我就已經冇了 .....
X2,之前都抱有好大期望,但見到支槍後....

_

呢枝De都係買返黑色把啦
呢個牌子嘅槍去返代理買就最正路

引用:
原帖由 Xgun 於 31-7-2018 12:21 發表
見過兩位師兄用黑色版手工拋光 一把髮絲 一把鏡面都好靚

我們係大廠, 應該唔係冇技術, 但硬係要定位做D粗嘢, 枝嘢唔係平, 點解D銀色唔可以做到人地槍天堂枝 SAA 牛仔輪既水準 ? 人地枝 SAA 仲平少少添.

起初我仲以為佢會用番佢地廠的銀色版的PX4,92F,654K和SAA的料做. 點知...

引用:
原帖由 Xgun 於 31-7-2018 17:06 發表
我們係大廠, 應該唔係冇技術, 但硬係要定位做D粗嘢, 枝嘢唔係平, 點解D銀色唔可以做到人地槍天堂枝 SAA 牛仔輪既水準 ? 人地枝 SAA 仲平少少添.
全金屬、又有license
呢個價錢算唔錯啦
一枝槍3間公司分食
已經比我預期平

引用:
原帖由 ++朗++ 於 1-8-2018 13:08 發表

全金屬、又有license
呢個價錢算唔錯啦
一枝槍3間公司分食
已經比我預期平
差D唔記得D marking, 真係 ....

本身有MARUI 黑DE 換吉打身,之後買入WE 銀色同黑色DE ,
WE 雖然銀色係金粉感重D ,但不十分近去睇不會有違和感。
黑色就超值。

SAA 左輪在下有MARKING 版本,其實都是霧銀色,最好的話當然是亮銀DE,就似715 一般色,如WE 有的話會多收一把。

可能由MARUI DE 玩起,攪個金身動輒都收2, 3 千銀,總覺得一千蚊有全金屬DE 有MARKING 打得順已經無補充。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2-8-2018 02:41 發表
本身有MARUI 黑DE 換吉打身,之後買入WE 銀色同黑色DE ,
WE 雖然銀色係金粉感重D ,但不十分近去睇不會有違和感。
黑色就超值。

SAA 左輪在下有MARKING 版本,其實都是霧銀色,最好的話當然是亮銀DE,就似715  ...
Dw715個身都係鑄鋁 但佢d工件應該少沙坑先鍍得咁靚
We de打完砂就見到好多沙坑
唔知係咪同材料有關了

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-8-2018 03:26 發表

Dw715個身都係鑄鋁 但佢d工件應該少沙坑先鍍得咁靚
We de打完砂就見到好多沙坑
唔知係咪同材料有關了
其實手上有兩支電度WE 牌的槍,P08 LUGER 同MAKAROV,前者的電度真是十分玩具感很流又水卜又有厚薄不均。後者的電度卻是非常高質素更有髮線紋一整個高級感,
要做WE 應該是做到的,但沒有做出來而已。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題