發新話題

[KSC/KWA] URAMEX/KWA HK 416D GBB

K 記自己拍片,今次真係就快見街 na 卦
Thanks for sharing!

引用:
原帖由 Dave 於 31-8-2018 12:07 發表

FF 推論...

IRON PMAG DELAY 推出
KWA 416D DELAY 推出...

PMAG 8 月中出貨
416D 8 月尾出貨

IRON PMAG 行疑似KWA 入氣哇佬同 正壓出氣VALVE...

即係...
好引人瑕想 wo!

引用:
原帖由 gainax 於 31-8-2018 12:07 發表

仲有支417比較期待 ,V記支417氣化就真係好一般吸引力不大,
如k牌有顯著氣化強勁3k左右就唔錯了,千奇唔好同上次支ar10一樣設計。。
之前睇唔知邊度話 416/7 都有 "小修改" 唔係直接 copy 返舊果幾支,係就好 lor~~
不過路邊社消息,信住 1 成先

引用:
原帖由 MAGIC 於 31-8-2018 12:11 發表
三枝一齊出?!
TAR!!! 咁我唯有放棄 4 仔

哇哇哇!

引用:
原帖由 JBL 於 31-8-2018 20:03 發表
?_nc_cat=0&=0cc5e08c575c99bb2109236825871e9f&oe=5C3B9255
https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0- ...
J 兄已經入左手?隻匣係咪都係重?

嗚,唔喺香港,唯有等下入左手既師兄開箱,謝謝 J 大資訊!

聽聞 k 記 rifle 系列都必須要成組 hopup 換做 tnt?否則又碎彈又double feed 又掃齒?

引用:
原帖由 Epxaiual 於 5-9-2018 22:43 發表
第一次聽 GBB 有齒
正是 pony 兄所講,hopup 組果排齒,小弟係聽聞用料太林,較得多會崩,jam 多 2 野都 un 爆

發新話題