發新話題

[WE] 我們 廿五 袖珍手槍

引用:
原帖由 Ben_9413 於 27-9-2018 11:40 發表
好似有full marking版賣o阿!!
有啲咁嘅事?原廠定外面custom?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 27-9-2018 15:17 發表

有啲咁嘅事?原廠定外面custom?
某間代理we既online shop突然出左幾枝fullmarking we手槍
似原廠finish
有m45a1 p229 p228 p38 com版 hi-power colt25

引用:
原帖由 jn_jona 於 2018-9-27 17:13 發表

某間代理we既online shop突然出左幾枝fullmarking we手槍
似原廠finish
有m45a1 p229 p228 p38 com版 hi-power colt25

潤滑劑airsoft

我見仲有ful marking 9Two

引用:
原帖由 Ben_9413 於 27-9-2018 17:28 發表

潤滑劑airsoft

支25幾靚仔喎, 重有埋銀仔

引用:
原帖由 Ben_9413 於 27-9-2018 17:28 發表

潤滑劑airsoft

下身睇唔到係咪三枝箭
仲有德版marking m712

潤滑劑airsoft

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-9-2018 19:24 發表

下身睇唔到係咪三枝箭
仲有德版marking m712
grip 應該機會好微...見佢支P228 P229...仲係F228 F229

引用:
原帖由 mouselkm 於 28-9-2018 00:59 發表
潤滑劑airsoft
啱啱火星番,同問咩係潤滑劑Airsoft

潤滑劑係邊兩個英文字母?

BTW呢個代號起得幾正

引用:
原帖由 051039 於 28-9-2018 09:32 發表

啱啱火星番,同問咩係潤滑劑Airsoft
K_ or _y

引用:
原帖由 jn_jona 於 2018-9-28 11:52 發表

K_ or _y
你條古惑仔

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回72#

謝謝Dave C Hing好介紹, 一於行完市集,搵阿靚姐,睇下仲有無貨先.

去完靚姐度睇過,支槍好似仲細支個Glock 42咁.

有齊刻字, 似乎幾吸引.

如果想自己換埋個毫子, 可以去邊度搵 ?

發新話題