發新話題

西京模型-服務態度一流的槍店[永久BLACKLIST]

對樓主的遭遇,深表同情.
似乎槍街,講最佳待客之道的,就只有'X天堂'了.

引用:
原帖由 Dave 於 1-10-2018 08:53 發表

只係覺得打咁大篇野去落井下石好似太過八婆,所以DEL 左...( 雖然都是事實 )
並非版主DEL 或施壓...
如果想睇的話在下唔介意八婆地打多次
之前我未有機會看到內文, 所以我想睇下.煩請Dave C Hing再次分享.

回38#

謝謝Dave C Hing不厭其煩地再次分享有關遭遇,理解你的感受.
想當年,'轟轟轟'在香港灣仔這邊,我留下電話,向他訂一支馬記M16A2,佢無要求落訂金.
等了約4個月,我見街店舖都已經有貨多日,但我仍無接獲電話通知.
有日我親自去店舖問問,點知佢答我話,你有訂貨咩,我無你記錄.
所以..從此以後,我都無在任何店舖訂玩具槍了...隨緣吧!

引用:
原帖由 ranger101 於 2-10-2018 10:38 發表
黎到呢度,可以咁諗,去買野係施捨佢,佢態度唔好,可能係唔鍾意你施捨(但鍾意別人施捨),咁有d人就鍾意比你施捨(又唔鍾意比別人施捨)。同溝女係同個道理,兩情相愿才有feel,冇feel就一拍兩散,溝下一件。人追你 ...
C Hing,呢個哲學理論,值得學習,用於處理日常的得;失問題上,十分有用. Thx for sharing.

引用:
原帖由 暈又暈 於 4-10-2018 12:50 發表
除左"真"限量/或者焗住要訂先至有既野,點解唔買現貨呢?
尤其係第一水爆鑊率99.99%果啲
以前諗住唔係住在玩具槍店附近,又不是日日都出街行下,未諗住訂購心中的新出品.
中過一次招之後 ...以後都係買現貨算了.無就係咁先.

引用:
原帖由 Portal 於 5-10-2018 02:20 發表
好想睇西京點回應,之前有單講CRW ,店主出來講一講  成件事唔同哂 仲好睇過tbb d劇
但今次西京兜都唔想唔兜,直接河蟹fb既回應
睇來好唔志在你班local客

計我話上網訂最方便,直接寄去你屋企
請教C Hing, 有些網店,只有電郵聯絡,如果支槍有問題,如何更換呢? 謝謝.

回113#

謝謝Kwind C Hing詳盡分享,有關網購經驗.

發新話題