發新話題

今期戰鬥王

引用:
原帖由 olw0978 於 3-10-2018 18:33 發表

唔記得邊個 post,話說呢類封面的構圖及攝影其實非常專業,並非普通製作
任何封面都係一個大製作。

第一要留位比個標題,第二要突出套片既重點,單純pk戰就要突出女優既賣點,賣樣,就將樣放井字交叉點;賣身材就將身材放井字;賣屬性就要配合背景營造。多p的話就要齊人而且做到單人既要求。

總之要一眼令人知道呢套野既人物故事,而且同影相唔同,相唔使留位落標題、cast仲要小心印刷既出血位,封面要。

樣唔評論,第一眼我覺得佢係掃地阿姐,嚴重高低膊,個效果就似係推緊把掃把出去......

支SAI 870係地獄拎過上手,老實講輕過一把濕水地拖。

引用:
原帖由 kornhill401 於 4-10-2018 13:27 發表
我估用呢張做封面,無咁乍型卦?除左支槍ge角度.
呢張怕比人省得仲勁,高低膊兼抓住鎗管。

引用:
原帖由 queen 於 8-10-2018 11:09 發表
Coser 我地唔係無用過,亦唔覺教佢地用槍有問題,因為我地唔同普通攝,每次影之前都會教好晒點用槍先影....

好似160同麻利羊經我地調校後,拍攝時的持槍動作,隨時好過好多game友....
又無需太刻意根絕金手指,非射擊狀況指搭扳機為之金手指,但若然個預設場景係駁緊火,又或者扮演70年代前既部隊,或者個角色設定係唔注意安全既粉皮,咁扣住黎影相係應該架播。

引用:
原帖由 queen 於 8-10-2018 22:53 發表
其實古早以前已經會....呢幾張都係影D舊時代的裝備, 倒轉係要叫佢放隻手指落trigger先似.....

至於少前造型....用到的機會好少了.....同埋都要睇各廠商有甚麼新槍出先可以決定造型........

有時D造型都真係去到 ...
AR15MOD3仲玩到步鎗雙鎗,買鎗都買窮你....

引用:
原帖由 Dave 於 9-10-2018 10:48 發表

男女平等就廢話來的,女人只會爭取女性權益,男性爭取男性權益,有冇見過女權組織爭取男性權益?
這樣不叫平等,叫做自身利益最大化。平等的話應該追求雙方權益。

至於要求高唔高,就要宏觀睇,如果全世界女 ...
世界上只有地心吸力係男女平等,X街果下係男女一樣痛。

AOR代言果段片係彈彈蛋對面間TMC專門店開播冇耐,個自戀妹就係fb鬧人大陸雞兼帶有恐嚇語氣,結果唔使一個禮拜比人抽廣告,自當日起即刻收火。

佢做到既真係冇乜特別,打法錫身到唔合格,負重20kg打場射擊比賽真係好小事,難為我地D粗人日日負30磅兩萬幾步仲要用腦兼落手做野,開鎗唔跌銀都唔係咩特別,打得IPSC或3Gs既CHing根本當食飯。

認同師兄所講,多人like只不過佢係達到男性普通標準既女人,而且得閒就黑絲撞奶仲識扮野。男人做到或做更好係冇人會理,好話唔好聽Larry Vickers如果開fb都可能冇佢咁紅。

男女平等根本難聽過粗口,兩性都為自己著數而唔係考慮對面,撇除唔可以過界既基礎規範,性別定型始終冇變,性別標準始終有差距。男人做到X街都係應份,女人輕輕幫手就要大讚特讚;女人9up叫感情主導,男人9up就真係9up,so what。

引用:
原帖由 BLSK 於 9-10-2018 23:58 發表
即係邊個鬧AOR? 竟然有啲咁既花生 仲搞到個廣告落埋
TMC個間鋪好似開左2-3年到 但又未聽過啲咁既野
係有個用簡體字既fb留言話A_R係銀樣蠟槍頭,結果佢本尊去鬧人,而且各路不知名人士陸續加入戰團,大陸雞、粗口、隻揪等字橫飛,搞到三合會講數咁款。

唔知係咪見件事搞大左,A_R即刻del留言,然後TMC既PV就冇然後了。件事發生、搞大、河蟹,PV幾日後就被消失,有D事唔會咁巧合既。

我一路有跟D留言,對我黎講佢只係一個可以被讚唔可以被彈既自戀怪KOL,彈佢、勸佢即刻就同你開波。唔係話佢冇料,但只係以男性標準而言既中等料。講到自己打慣台灣20J但個身一劃都冇,D所謂打game鞋蝕都唔蝕、架生乾淨到飛起,一係化妝品犀利,一係成班人圍威喂打衛生game。

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-10-2018 00:43 發表

食漏左花生tim
作為一個所謂公眾人物 比人開拖直接還拖
係瓷器’hum’缸瓦

Btw我唔係好get到蠟槍頭意思
銀樣蠟槍頭,即係睇落似銀實際係錫做既槍尖,指"得個樣"

只要唔好精蟲上腦,睇相睇留言會察覺到好多細節。

超好笑既一次係佢比某本日本雜誌邀請,同一個日本都有玩鎗既KOL、個名P字頭但超級長打PK,第一round係台灣打,日本方唔知係咪太禮讓而且場set得好有問題,A_R一方條動線比較直,而P妹果邊甚至有架貨van擋路。P妹係咁衝入貨車封自己路,第一局跳cha cha勉強贏左,但第2、3局比A_R壓路機式進攻KO。

之後復仇戰係日本打,P妹換番M4唔用P90同佢死過,賽前A_R仲要串人話用P90點打贏我呀。第一戰贏左,佢即刻擺youtube兼係fb吹,第二戰人人問佢賽果都一律唔答,yt、fb一律唔po....然後對於相關話題又收哂火。

唔好當人廢既先得架,一朝得志語無倫次就係趴街收場.....

發新話題