發新話題

槍街近況

引用:
原帖由 BFG001 於 25-10-2018 11:42 發表
老實,而家都多ERP + POS + CRM月費方式方案,例如Oodo或者Neto等,而且支出一落唔會貴過傳統方案,實在唔明點解e荷B轉網站後可以做到咁差
計唔掂/決定唔到點分倉的話, 管理方䅁識飛都冇用...

5II 尖沙咀fb...

引用:
原帖由 ayaka 於 26-10-2018 16:51 發表
之前都有幫襯開紅狼,但佢d 野愈來愈少番貨又愈來愈貴,宜家折扣又少左得10-12%off,  好多時折左都買過其他網店
呢句真...好多時折左都仲貴過人...除非85折/8折先有機平人地少少

9折好大機會唔洗諗...E興趣...WGZ...彩虹8等等長期有折

講開又講....以前槍街一條過....買野好多時唔洗左格價又格價

而家分散晒...唔格價好多時都差幾遠

幾星期前...見E興趣話租約期滿配件8折...滿心歡喜去掃轉貨...又冇格價...點知有D貨埋單只有9折

返到計一計...E興趣9折左仲貴過彩虹8原價...彩虹8仲要有95折...

最近我在'E何B'買左個長槍盒,放VVE支SVD,同J大介紹的工具箱.
比起在'老虎網'買,足足慳左2百元.都算係咁.

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-10-2018 18:23 發表
最近我在'E何B'買左個長槍盒,放VVE支SVD,同J大介紹的工具箱.
比起在'老虎網'買,足足慳左2百元.都算係咁.
老虎網唔少野都偏貴...我都係得閒去睇下佢地D每日特價野有冇咩0岩買

之前買左個特價槍袋都唔錯...平槍街一舊水

引用:
原帖由 Kwind 於 26-10-2018 23:34 發表

老虎網唔少野都偏貴...我都係得閒去睇下佢地D每日特價野有冇咩0岩買

之前買左個特價槍袋都唔錯...平槍街一舊水
我都係咁話, 但有D貨,都唔係咁特價.只是平十0廿蚊.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

話說E興趣又搬遷大清貨了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 29-10-2018 18:59 發表
槍無特價都引唔到我去睇了 雖然住得近

今次係搬遷定係執笠?
引用:
原帖由 2slow 於 29-10-2018 18:59 發表

引用:
原帖由 bennytsang16 於 30-10-2018 01:56 發表
今次係搬遷定係執笠?
搬遷... 唔知搬去邊呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
據說未揾鋪

引用:
原帖由 Opica 於 30-10-2018 11:32 發表

據說未揾鋪
咁應該有排清貨活動....

不過搬去邊都好...
1. 假如地方唔就腳的話, 最好延長收工時間...
2. 搞下個網站啦, 十分趕客

會否搬回長沙灣呢?WXC都去左果度.現在AREX又搬走左,有個吉位.

發新話題