發新話題

槍街近況

引用:
原帖由 ayaka 於 26-10-2018 16:51 發表
之前都有幫襯開紅狼,但佢d 野愈來愈少番貨又愈來愈貴,宜家折扣又少左得10-12%off,  好多時折左都買過其他網店
呢句真...好多時折左都仲貴過人...除非85折/8折先有機平人地少少

9折好大機會唔洗諗...E興趣...WGZ...彩虹8等等長期有折

講開又講....以前槍街一條過....買野好多時唔洗左格價又格價

而家分散晒...唔格價好多時都差幾遠

幾星期前...見E興趣話租約期滿配件8折...滿心歡喜去掃轉貨...又冇格價...點知有D貨埋單只有9折

返到計一計...E興趣9折左仲貴過彩虹8原價...彩虹8仲要有95折...

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-10-2018 18:23 發表
最近我在'E何B'買左個長槍盒,放VVE支SVD,同J大介紹的工具箱.
比起在'老虎網'買,足足慳左2百元.都算係咁.
老虎網唔少野都偏貴...我都係得閒去睇下佢地D每日特價野有冇咩0岩買

之前買左個特價槍袋都唔錯...平槍街一舊水

引用:
原帖由 Dave 於 14-11-2018 17:49 發表

以平價牌子來說,間店算是好骨子好好行,但又冇當年CA 大鋪時果種「放空氣」之感,
價格算平,MARUI KSG 20XX 抵到出汁但在下忍手不買。
以前S&T 只是在EH 買,但自從EH 下刪一百字之後都少買ST,根摩ST 貨算齊 ...
復刻跳殼98K咁正? ...咁我唔洗收2手了...D男0個支個木色真係買唔落手...買完攪過隻色又麻煩

引用:
原帖由 Dave 於 14-11-2018 17:57 發表

新手兄所言非虛,真係改了CODE ,終於多個字眼是用番「AND」了,
找 MARUI SCAR 真是找到次世代SCAR...
雖然會彈埋WE GBB SCAR 的零件出來但只是1、2件,
應該是前一直垃圾式輸入資料引起的餘韻。

另外網頁 ...
我諗都要整多段時間...之前有D想買既野SAVE低左條LINK...而家按返條LINK會彈[NOTHING TO SEE HERE]之類出黎

應該可能重新入過晒D貨既DATA...希望佢快D攪返掂晒...D野易搵D...生意都多D...唔洗成日搬黎搬去

引用:
原帖由 Dave 於 14-11-2018 18:07 發表

頭盔:收風,勿問責

PS. 在下有支D 男彈弓版買左拉一野即爛退殼勾唔洗玩..

最後拎個身同個VSR 合體,重新上木色,掛牆。
有風收都好過冇聲氣

你0個兩個POST我有睇過呀...我記得好似之前有廠出過鋼BOLT頭連飛殼勾...唔知手拉版0岩唔0岩用

引用:
原帖由 Dave 於 17-11-2018 21:38 發表

好消息係確實有人復刻再出

壞消息係果間原來係DBOY
結果都係要陽春上色

唯有望佢新一批貨D木好款D啦

發新話題