26 12
發新話題

槍街近況

始終都係多一間,好過少一間.起碼以後多個選擇.

其實槍街今年俾我想像中好好多.
之前有C Hing話'絲A'將會搬去第二區,點知無搬到,只是唔同位置.
而現在還多一間新店tim.

引用:
原帖由 no-name 於 19-11-2018 14:37 發表
唔知有冇師兄喺新鋪買過槍,我見佢幫手試槍都試得... 幾粗暴下... 一開盒即嗔 silicon + 大大力狂 chok slide...
PS: 果支係日本槍
個伙計做到發0孟0真,搵支槍尼出氣. Thx for sharing.

引用:
原帖由 Ang123456 於 23-11-2018 08:33 發表
行過新舗,大部份都是國產野,拎上手看也没興趣了,舖位算大,感覺上似係想做老豆帶呀仔第一次去槍街買槍D客咁!
呢間新鋪,都算開得著時,替果D老豆,慳番唔少錢. Thx for sharing.

引用:
原帖由 LCH925 於 25-11-2018 21:35 發表

然而係佢地眼中,就算係五十蚊都叫貴
絕對讚同C Hing的說話. 女人...有邊幾個喜歡槍.
就算係男人,都唔係個個鐘意槍. Thx for sharing.

話時話,我覺得'糖返9'假如摺埋,都唔覺得可惜.

引用:
原帖由 leofixedstar 於 30-11-2018 14:29 發表

發夢見過有師兄改支aw338, 改1.9蕉
唔夠呢位C Hing支MP7A1勁.
引用他的回應..上次開場前check 槍。
已經好穩定咁1.9999999999999.

引用:
原帖由 里安 於 1-12-2018 12:01 發表

博士係新高登開鋪
謝謝C Hing給予有關資訊. 有機會去探下佢.

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 1-12-2018 14:01 發表

博士係唔係一雞8000?
我印象中,的一雞8000,是有一U片介紹支A&K的PKM.
可以一雞打8000發BB彈.
有錯請C Hing更正.

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-12-2018 11:26 發表

我印象中,的一雞8000,是有一U片介紹支A&K的PKM.
可以一雞打8000發BB彈.
有錯請C Hing更正.
終於找到了,有關..一雞打8000..的U片.
https://www.youtube.com/watch?v=nDhMWP8JQaM

引用:
原帖由 2slow 於 3-12-2018 16:13 發表

呢個先係
https://evchk.fandom.com/wiki/%E ... E%E5%85%AB%E5%8D%83
原來..一雞8000..仲有呢個故仔tim!Thx for sharing.

26 12
發新話題