17 12
發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

引用:
原帖由 horenhim 於 11-12-2018 11:57 發表
3叉野鋼slide我呢D窮L系玩唔起的
無計...佢跟2條外管搞到貴左幾百蚊.... 否則應該可以同"炸彈手臂"果條VFC g19差唔多價

引用:
原帖由 sam524 於 11-12-2018 13:16 發表
3叉3跟兩條管 計返條數咪同VFC果條差不多
比多幾舊就多條有牙管同真流水號 其實咪一樣
不過唔係人人都用得著2條管, 變相得物無所用

引用:
原帖由 ayaka 於 11-12-2018 14:19 發表
其實貓條SLIDE有樣辦照未? 係咪跟足馬記個跌管內軌道?
見佢地FB有跌管片睇,但內部野,我諗佢地唔會咁易影比街外人睇

引用:
原帖由 kit160498hk 於 20-12-2018 19:48 發表

請問有冇LINK睇下..OR比D 提示係google搵到.....你地講d化名完全搵唔到
根麼DEE快 (諧音,請自己轉返英文)
戰術 MEOW (將戰術 譯返做英名)

2間都話12月聖誕節前出。  其他就自己搵FB PAGE

引用:
原帖由 新手一隻 於 21-12-2018 00:40 發表

牌子可以出全名吧,好似得舖頭先唔得。
廢事啦... 2隻都係本地牌子,免得誤會

16.未經許可,嚴禁以任何方式發表懷疑有商業/廣告成份之內容。

引用:
原帖由 marking 於 22-12-2018 12:00 發表

"爆炸手臂" 同 "戰術貓" 聽說是同一個亞媽生的, 但不會附2條管, 所以價格應該比較親民.
無錯, 真係同一個呀媽生, 但聽說內部設計唔一樣

引用:
原帖由 marking 於 22-12-2018 13:46 發表

戰術貓的外管在FB見過, 雖然不大理解設計了甚麼, 但確與馬記是有差別,
爆炸手臂的就沒有見過, 如果說是設計唔一樣, 或許會是做返馬記的設計.
外管用來勾住內管果個位有少少分別。因為金屬沒有ABS膠料的彈性,
如果一樣是密口,那麼HOP UP座便會很難/套不進外管, 所以果個位先要開口。

以上為本人不負責任的猜測

引用:
原帖由 tf141 於 22-12-2018 16:48 發表
童工$14xx
個老闆忽上腦.... 去'紅狼','彩虹8' 都平過佢啦

引用:
原帖由 tf141 於 22-12-2018 19:01 發表

而家通街冇貨,佢賣貴d都唔出奇
但係$1420 ????
痴膠花
"彩虹8" 我見佢網寫就仲有 而且1K 有找

引用:
原帖由 marking 於 26-12-2018 02:41 發表

邊個話你知唔同 <<< ----- 你睇睇 #206 先回啦
我淨係知同一個呀媽生,
我只係"聽說" 入面係唔一樣。
況且我又唔係生產商,我點會知,我都係聽返來

引用:
原帖由 tf141 於 31-12-2018 17:12 發表

Detonator

https://www.facebook.com/100001768475816/videos/1932331096835821/
如果係鋼就正....  個拋殼勾好正, 我都有條出比MARUI 的USPC 滑架, 真係正

引用:
原帖由 tf141 於 2-2-2019 15:30 發表

Ching見到鎗有番貨嗎 ?
Thanks
槍街無槍賣.彈匣就有
如果急買,我見彩虹8仲有貨

引用:
原帖由 黑夜之神 於 24-4-2019 02:15 發表
原來槍管短一定細力,仲諗住改佢  
MARUI M&P9, 90MM內管都有0.86J, MARUI G19 87MM內管,差3MM,我諗點都有0.8J掛...

引用:
原帖由 黑夜之神 於 24-4-2019 14:43 發表
我無買機測,師兄你係用topgas試嗎?
係TOG GAS, 使用134A 最多都係0.4-0.5左右。 唔會去唔到呢個數

引用:
原帖由 BLSK 於 16-5-2019 01:30 發表
Slide騎左上去我都試過一次,但後面塊板甩就無
應該都係G17 果D問題, 換金屬滑架就解決到

17 12
發新話題