發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

引用:
原帖由 ayaka 於 11-3-2019 17:18 發表
見到好多日本網站話G19即將番貨, 各位師兄可以留意下槍街有無貨到
about damn time
不過都仲係要等下身

引用:
原帖由 marui 於 16-3-2019 21:35 發表
....韓仔套鋁slide唔知有聲氣未
仲未番貨?
得頭一水之後就冇 ?

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2019 12:31 發表
改左撈化LOKI SLIDE
Ching跟kit對西係tritium ?
究竟重要等幾耐先有下身出

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2019 12:36 發表
不是, 佢跟HD款西, 無發光
I see
唔知而家tritium西仲有咩選擇? 除咗Trijicon
果陣Gunsmodify果對好似已經算最平? 但都要差唔多$500....
而家有冇得賣都唔知

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2019 12:54 發表

NOVA SLIDE用真西數, 後西CUT有DD鬆,用機米係飛機座扭上去頂實
TM數最常見GM既T牌款, 高/低2種
ACE1都有, 高/低2種
"東北"有出過T牌HD款, 亦有高西款
PRO岩有出高西款, 但後西做錯, 氚管調轉黎裝  
韓D牌多 ...
D牌果對原來係得個樣 ?

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2019 17:37 發表

管內是儲光物料
即係螢光

引用:
原帖由 黑夜之神 於 29-3-2019 00:52 發表
橫掂都係長,感我買多50飛匣先
50飛長匣除咗買俾Glock 18要嚟full auto,或者買嚟襯carbine kit之外
我真係諗唔到任何其他原因會買.....
所以我至今都只係得一隻

引用:
原帖由 cky0311 於 29-3-2019 03:38 發表
你買左槍身未?,?
有鎗身賣啦咩

引用:
原帖由 cky0311 於 29-3-2019 03:43 發表
i mean 槍本體
2號果日已經買咗,月頭果陣QXF同埋靚姐有少量番貨,我剛好係朗哥到留到最後一枝

最新Pro-Arms又出咗原裝款既slide俾Marui Glock 19
想問下ching知道咩價位 ? 如果佢同Guns Modify比較邊個好d呢 ?
另外我見原裝款銀色slide好似多數都係跟黑色管,如果銀slide跟銀管唔知又有冇呢 ?

Thanks

引用:
原帖由 Carvenchow 於 26-4-2019 09:40 發表

Guns Modify冇痛直上,係前後西如果想用番馬記原裝膠西要自己磨,原因Guns Modify fb有講
但係Guns Modify好似唔係用番原裝個跌管設計 ?
咁想問下Pro-Arms有冇咩評價?

Thanks

引用:
原帖由 boy1420 於 26-4-2019 13:22 發表
Carvenchow 兄,我係新手一名,請問"Guns Modify冇痛直上"即係乜都唔使執,換咗件就ok?另外價錢大約是要幾多?
thx~

Guns Modify冇記錯好似$6xx

引用:
原帖由 boy1420 於 26-4-2019 13:17 發表
恭喜C兄買咗,我自己話買,幾次出槍街都剛冇貨,真係要睇緣份…
而家都仲冇貨嗎 ?

引用:
原帖由 boy1420 於 6-5-2019 21:02 發表
今日終於係槍街買咗G19,原本想買埋條6佰slide,不過得銀色,都係等下先
Guns Modify ?

引用:
原帖由 黑夜之神 於 16-5-2019 00:42 發表
唔知呀,我加左1x1 o ring之後入top gas入左12秒,跟住我朋友拎黎玩一槍,條slide後半部就離左軌卡住,客死我,之後我就拆slide,用小小暴力,好彩拆完又裝得翻,其實我支都打唔夠8排匣,不過呢支真係好準,另外分享一 ...
呢枝新Hi-Capa DOR聽閒係跟M45A1系統?
如果係既話飛機好似係大少少

發新話題