47 1234
發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

請問槍街返左貨未呢?

回覆 111# 的帖子

番左貨,已入手

引用:
原帖由 nathan852 於 18-11-2018 23:02 發表
請問G19個hammer碌仔同17通用?想換bearing
睇PART NO. 同G17的一樣

今次g19 frame 個grip底窿填平左,裝唔到 stock, 唔知magwell 裝唔裝到

回覆 127# 的帖子

G19粒MAG RELEASE的確特別利
小弟左手, 支支G都會頂手要打磨下

引用:
原帖由 新手一隻 於 20-11-2018 18:58 發表

日本打134a係咁上下,打top gas會大力啲
TOPGAS大約0.75-0.8J, 都OK, 等PDI出6.01黑管

馬記19條slide 內側有軌道guide 條外管跌管,唔知cnc 做唔做到呢

其實貓條SLIDE有樣辦照未? 係咪跟足馬記個跌管內軌道?

引用:
原帖由 tf141 於 22-12-2018 19:01 發表

而家通街冇貨,佢賣貴d都唔出奇
但係$1420 ????
痴膠花
以為1420係出左鋁slide, 原來係支19
我第一水買唔到,之後番貨係明記都係1隻牛有找

第一次見呢種"推管"彈弓,好奇有牙外管裝TRACER跌管順唔順

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-1-2019 20:42 發表
吉打加入戰團了
最想要鋼rail 座

引用:
原帖由 no-name 於 3-1-2019 00:47 發表

純粹好奇原來 D 牌有出鋼啫手∼ 因為喺香港未見過麻∼
紅狼有賣D牌鋼17 SLIDE

引用:
原帖由 selvaria 於 3-1-2019 11:27 發表
打算買 但有以下問題
1. 是否可用MARUI G17 匣?
2. 準星方面都係G17 數???>>想用9BALL對夜光SIGHT
3. 如落X300 可以用 G17 同一個槍套?
1. 可用
2. 佢後SIGHT用G18C數, G17 SIGHT可能要執短隻腳
3. 睇係個槍套鎖咩位, 19/17大同小異

引用:
原帖由 BLSK 於 11-1-2019 15:37 發表
http://www.enten.co.jp/DET-SL-G1901BK.html

slide位完全一樣
不過好貴 貴過17套slide
外管跟原裝有埋2粒的做跌管, 加埋可動EXTRACTOR

47 1234
發新話題