發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

Nova 都出鋁slide set, 有tti

N 牌sight cut應該跟吉打, 吉打又係比真數大

回覆 301# 的帖子

韓國d 牌出左,日本賣緊,hk 就唔清楚

引用:
原帖由 tf141 於 19-1-2019 17:02 發表

我呢set係最後一set了
咁快賣晒

根摩FB都預告會出TM G19 slide

引用:
原帖由 no-name 於 24-1-2019 11:46 發表
花多眼亂... 老原款仲係頭痛買邊隻好...

喵好很貴又多條我冇用既管,鋼件又怕傷個中身
BA 平少少但錯 Marking?
韓仔出奇地平但外管好肉
巾魔新年前有?但唔知幾錢
吉打銳意開發中,但得黎都發左 mo

頭已痛 ...
我都係玩緊原裝slide, 等下多D補品先
可能韓仔都會出鋼架

重等緊其他款式既SLIDE同有牙外管, 想玩TRACER呀

彩虹有槍呀,貴少少

D牌出外管了, 希望快D出其他款KIT

請問有牙外管係咩牌子? 原裝tm g19 slide 用到嗎?

LOKI FRANKENSTEIN幾正, 想問問有無師兄知係咪真SIGHT數?

附件

7-3-2019 12:04

7-3-2019 12:04

回覆 394# 的帖子

Thanks,  我係怕條坑做大左要攝野,好似吉打咁

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-3-2019 15:42 發表

中間條’la’好大?
吉打個DOVETAIL CUT大約闊左0.5MM, 可以前後郁

引用:
原帖由 tf141 於 8-3-2019 00:09 發表
想問下有冇ching係用緊VFC Glock 19匣落呢枝鎗?
會唔會冇Marui匣咁好?

Thanks
氣化/BLOWBACK差DD (原裝槍只換了trigger)

引用:
原帖由 tf141 於 8-3-2019 12:15 發表

用番Marui匣反而好力d ?
因本身已有2隻VFC匣,又貪佢樣好睇d,諗住慳番幾百蚊匣錢
無測速比較,只係快扣感覺BLOWBACK, 用TM匣好過V匣少少
個人覺得V匣個表面靚D, TM匣好易甩色, 但V匣差氣要拉開BASE麻煩

發新話題