24 12
發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

其實依家買馬記glock系列應該買邊支好?我未玩過glock

明搶有,岩岩買左
引用:
原帖由 ayaka 於 11-3-2019 17:18 發表
見到好多日本網站話G19即將番貨, 各位師兄可以留意下槍街有無貨到

$900有找
引用:
原帖由 jn_jona 於 27-3-2019 19:28 發表
依家跌返價未?

我無17,兩枝上手睇差不多重,感覺19重一點點,岩岩試左19,4排彈,覺得好直,準,後座ok,細枝易

我想請教下支19點改可以大力d,再保持準成度

彈匣都想問下買邊個好,依家太小彈了,而且唔知其他glock匣用落19度有無分別[,定係買最長匣好呢quote]原帖由 BLSK 於 27-3-2019 23:39 發表
改精密管?印象中好似未有太多內件出 [/quote]

17匣有30幾粒?師兄想問有圖睇嗎?匣底
引用:
原帖由 BLSK 於 28-3-2019 00:41 發表
我用返17匣再配匣底,三十幾粒夠曬

橫掂都係長,感我買多50飛匣先
引用:
原帖由 BLSK 於 28-3-2019 11:55 發表
搜尋一下magazine extension for TM g-series 之類字眼應該就會找到很多
雖有不同牌子但應該都係差不多,買一款你覺得靚仔的吧
留意一下有啲產品係純裝飾沒有加彈加氣功能,會寫明functional版本之類字眼 ...

打開hi cap依家玩22飛覺得好小,所以諗緊買多隻長,但係個樣就肯定怪
引用:
原帖由 tf141 於 29-3-2019 03:35 發表

50飛長匣除咗買俾Glock 18要嚟full auto,或者買嚟襯carbine kit之外
我真係諗唔到任何其他原因會買.....
所以我至今都只係得一隻

呢支kj咩力?
引用:
原帖由 JBL 於 17-4-2019 20:28 發表
唔等馬記19住,暫時玩住KJ鋼滑架19先,有埋正確刻印下身,一樣過癮......

?_nc_cat ...

原來槍管短一定細力,仲諗住改佢
引用:
原帖由 JBL 於 20-4-2019 08:22 發表

我無打Game既無機度,但應該好細力,因槍管短

我無買機測,師兄你係用topgas試嗎?
引用:
原帖由 laukw123 於 24-4-2019 10:44 發表

MARUI M&P9, 90MM內管都有0.86J, MARUI G19 87MM內管,差3MM,我諗點都有0.8J掛...

打去gun魔可以留貨
引用:
原帖由 boy1420 於 26-4-2019 17:15 發表
多謝C兄資料,另外呢兩星期冇時間出槍街,唔知仲有冇貨

有冇師兄同我一樣試過開槍打到個slide後面甩出黎?點算好?

唔知呀,我加左1x1 o ring之後入top gas入左12秒,跟住我朋友拎黎玩一槍,條slide後半部就離左軌卡住,客死我,之後我就拆slide,用小小暴力,好彩拆完又裝得翻,其實我支都打唔夠8排匣,不過呢支真係好準,另外分享一下,我無同時拎曬兩枝比較,新買果支hi cap dor好似大聲d同後座大小小
引用:
原帖由 boy1420 於 15-5-2019 14:55 發表
黑夜兄,紅圈個位?睇爆炸圖應該可以黐返上去?支槍你打得好頻密?

24 12
發新話題