發新話題

馬記M870 改裝

馬記M870 改裝

有無師兄知道邊度仲有得接M870改槍

想改鋼三寶 + oring + Valve

利申 QxF 唔再接M870改槍

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-11-2018 12:00 發表
試下去'絲RW'問問.
絲RW一樣唔再接M870  問左好幾間 得BxngBxng願意接 人工$500

引用:
原帖由 48191 於 21-11-2018 11:09 發表
其實點解唔買支金雀打爛就算?
Marui M870最大的問題係太多小彈弓,三叉氣咀易爛,等問題。要花比較多錢去改先耐用。
聽聞金鷹支M870個Handguard位特別鬆 而且除左槍管部份 其他都係用塑膠

其實唔明點解馬記同金鷹 M870 個價可以差咁遠
$2000 vs $800

引用:
原帖由 1392 於 22-11-2018 12:41 發表
去前聯合國問下
問左 聯合國都接 人工都係大約$500
不過前排我去到發現好多Wii tech金屬件 即刻掃左番黎 仲差個valve 前後都掃左$2400

回覆 16# 的帖子

我諗住買定旁身 始終佢個嘩佬都係for 134A

回覆 19# 的帖子

貴就真係貴
買完支M870 前後買左Iron Airsoft gas tank 一堆鋁件 加加埋埋個價錢已經相等於一支DM870

回覆 22# 的帖子

講起數兄隻S&T valve 今日小弟特登爬youtube條片
又係比鬼佬插佢漏氣

引用:
原帖由 CLos3r 於 11-12-2018 13:21 發表
我枝馬記入面膠殼有個螺絲位碎晒(如圖)
個殼冇得單一個買,
都唔知買唔買枝新
試下去充工度問 睇下可唔可以就咁買個槍身殼
如果唔得 就買支金鷹870 再拎去前聯合國 / bxngbxng 度改 睇下舊馬記d件移唔移值到 畢竟佢全抄馬記

引用:
原帖由 48191 於 11-12-2018 20:46 發表
唔好搞喇,買支金鷹打到殘算喇...
問心,自從改打DM870 (改APS系統),真係對三飛六飛失哂興趣  
但係shell load 彈都要預先整定.... 同埋工序複雜

引用:
原帖由 48191 於 11-12-2018 22:22 發表
實感重,全鋼,Cock極唔會爛乜爛物,聲威力猛。打出嚟擴散明顯先至係Shotgun!
其實我考慮緊入手一支DM870 不過當初買馬記M870主要都係打outdoor

引用:
原帖由 48191 於 11-12-2018 23:20 發表
不過而家應該冇人改DM870喇,施朗冇響CXW做喇...
吓 幾時既事 兩星期前我先去過CXW 仲見到施朗

發新話題