發新話題

E記搬左未?

上個星期五上過去,仲有開門做生意,只是無以前咁,有大量貨品你睇.

引用:
原帖由 ken5500 於 11-12-2018 15:46 發表
我覺得有少少似執..冇理由網店個List可以少咁多野唔返貨又唔刷新..香港人唔用海外的客都會用嫁,咁倒自己米?
C Hing講落又似似地. Thx for sharing.

我就希望佢能夠在槍街開鋪,面積唔駛太大,好似'根麼'已經足夠.
我相信對槍友來說,最緊要..就腳..

引用:
原帖由 SSPCHAN 於 16-12-2018 10:01 發表

尖沙咀?
租金都唔會平得去邊. 只是交租錢,照計都唔係一個細ge數目卦? 所以加快左佢地....?

又學識一樣法律知識了.Thx for sharing.

引用:
原帖由 SSPCHAN 於 18-12-2018 16:48 發表

如果E記冇咗, 重有冇人會去現代???
佢去左SPK之後,上過一次.我覺得佢已經轉哂型咁.
只有少數玩具槍放出尼咁.主打好似係遙控XX仲多.

引用:
原帖由 neomarx 於 19-12-2018 18:01 發表
5.11野, 其實好多都係ALIBABA搵OEM代工
即是ALIBABA先至係老細? Thx for sharing.

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-12-2018 12:54 發表

生產姐
Design spec都係511比
明白了!謝謝C Hing給予有關知識答覆.

引用:
原帖由 新手一隻 於 20-12-2018 17:03 發表

阿里巴巴係個平台,可以當佢係畀廠家同批發商的淘寶,唔係生產嗰個。
謝謝C Hing給予有關知識.

引用:
原帖由 Wopa1969 於 14-1-2019 12:27 發表
E記最終都結業了
請問是否門市已清空,落閘關門了?

引用:
原帖由 Wopa1969 於 14-1-2019 13:46 發表
1月7日出呢條消息,E加先睇到.走鷄了. Thx for sharing.

RIP.希望佢能夠東山再起.

引用:
原帖由 gainax 於 2-2-2019 12:20 發表
e何B真係執左既話好多件同槍都唔知再去邊間買好,
近年我覺得買野最信心都是佢了又有禮貌,加上成日有折雖然未必多但買得開心d
呢樣佢地的確係抵俾個'讚' 我試過在試槍後,
因槍的問題,所以無買到,售貨員都沒有對我黑面.

引用:
原帖由 JFCP 於 26-4-2019 11:31 發表

見返貨係走國產路線.
如果平過'根麼'就諗諗佢.

發新話題