發新話題

深水埗 掟錢落街

幤少爺,開收錢講座叫人簽合約買Bit Coin掘礦機的人,係咪呃人唔敢講。
傳聞佢老友就係「小賭可以怡情,大賭可以變李+X」的深水埗誠哥。
究竟世界上還有神嗎?

騙徒的手法永遠都係捉人哋兩個心理之嘛!一係貪念,一係怕失去。
引用:
原帖由 Kwind 於 15-12-2018 22:12 發表

好多人唔明呢個道理...問返佢地自己轉頭...你有個方法次次買六合彩都中頭獎...你又會唔會話比人聽一齊中丫

就係唔明點解硬係咁多水魚沖埋去送錢比人洗
究竟世界上還有神嗎?

玩呢啲,搞大人個Pool再標佢尾會先係王道;點會搞大人個Pool再叫親朋戚友一齊標對分咁笨7吖,分明有鬼喇!
引用:
原帖由 RCOOH 於 16-12-2018 11:45 發表
而家淘你老寶封殺礦機,google部份礦機網都彈404,死剩既礦網2018款專業礦機標價都係萬幾港銀。

阿弊弊D機賣兩三萬銀仲要比人篤爆佢用幾年前規格,有相影到仲係大牛龜HDD,佢大推既乜FileCoin日期一推再推,肺癆乾 ...
究竟世界上還有神嗎?

完全冇價格基礎,咁一定死喇!
引用:
原帖由 RCOOH 於 16-12-2018 17:28 發表

呢個都唔係重點,運算力佔9成既中國封礦,指標性既電腦商場停賣礦機,咇coin近月跌到咇埋屎,16/11到16/12一個月跌2400蚊,5600跌到3200,而且價格每秒鐘波動,咁既咇屎弊都發達?發霉就得!
究竟世界上還有神嗎?

幤少變斃少:
https://www.facebook.com/1052591 ... 288956847448?sfns=1
引用:
原帖由 gtoray 於 16-12-2018 19:57 發表
警方算行動迅速
佢揀深水土步呢d區好明顯睇中多低下層人仕望搵快錢
之後一定有人入局,到時一定拎得返有突!
究竟世界上還有神嗎?

睇牌面入佢Deception 似乎有少少難度。如果有人錄起佢啲「講座」,再搵第三者頂證佢就有啲機會。佢老友老深+X哥就一定難入,因為常理都知,賭博贏錢機率低,佢賣流料都冇可能證明到佢啲料堅定流,呢啲咪醒囉⋯⋯
引用:
原帖由 RCOOH 於 16-12-2018 22:08 發表

見到報紙報導果班喪屍,真,佢派多幾下然後辨個贈品講座,肯定有人排隊排到打蛇餅然後主動獻身。

灑個一百幾十萬好過係報紙賣廣告,一灑,全港報紙頭版幫你賣廣告,然後連報幾日,平過正常落頭版廣告多多聲。 ...
究竟世界上還有神嗎?

發新話題