發新話題

新手想買槍己有心頭好

AR Base比較易上手,做Tac Reload亦較易上手同快。最重要係成街都係零件,有乜依郁搵件唔駛煩。
究竟世界上還有神嗎?

頗有趣,有些小朋友打得機多,個個玩Sniper,就係打中、遠距離。唔駛同人駁火咁易死,又可以一場執兩三隻。但事實上,未打過中、前場、冇報位能力、甚至連協同隊友都唔識,一味英雄主意打單泡嘅所謂士拉靶真係差不多一場大Game見到兩三個。最重要係,佢哋無視自己手上嘅係打6mm,非火藥燃爆,射程連一百米都冇嘅玩具。某程度上,呢啲唔係Sniper,只是獵人。
引用:
原帖由 新手一隻 於 25-12-2018 19:52 發表

點解個個都要士拉扒

如果有中意的槍就去馬啦,唔洗擔心落場,愛會克服一切。
小弟冇玩fal,乜外觀marking真唔真、有乜毛病等其他師兄補充。
AEG難整極有限,CA、金弓、KA、ARES都有出過,應該搵到零件的, ...
究竟世界上還有神嗎?

鍾意無痛勝利、唔駛郁剩係識龜先至係心態唔正確。
如果一Team人入面有個打單泡又㚒唔到嘅「獵人」存在,我通常都無視佢存在,反正貢獻不太。
而家我砌緊支SPR都諗咗好耐點同隊友夾先至入手。如果我Join新手Game/ 散團先至會用SMG。
引用:
原帖由 小鬼182 於 26-12-2018 08:53 發表

算口拉∼∼大部分新人玩果時都鐘意枝槍有幾長得幾長,個個諗住做士拉把好型好易∼∼玩得耐先越玩越短∼∼緊致型係得D”舊海鮮”先識欣賞佢絕妙平衡性既美感∼∼
究竟世界上還有神嗎?

有啲GBB DMR唔係好重,只要唔裝到聖誕樹咁其實唔係話好重。
利申:用Marui砌緊Mk 12 Mod 1,本身唔重,但一落Harris腳架同GNP PEQ2就有少少重心向前......
引用:
原帖由 RCOOH 於 26-12-2018 10:11 發表
得支鎗而冇鎗法,比粒EXACTO你都會射到障礙物,要練鎗法除左打靶就係衝到最前鬥鎗,由新手開始就懶懶閒龜後面,點都練唔到速度、準度同反應。

唔係有支狙鎗就叫狙擊手,況且真既狙擊手都係以狗仔隊任務為主,唔L係 ...
究竟世界上還有神嗎?

紅犬個零月前仲有黑色,明搶得沙色。
引用:
原帖由 小鬼182 於 26-12-2018 11:12 發表

仲有豬標既PEQ2搵到?!
究竟世界上還有神嗎?

回覆 20# 的帖子

仲有一點係,如果隊友未做過前鋒、中場Support ,未必有Sense同直覺去判斷戰況,如果交俾新手Sniper去幫手睇尾Backup,咁不如直情叫個「獵人」番屋企瞓好過。
究竟世界上還有神嗎?

我買嚟噴沙色,再磨邊見少少黑色做舊化。本身係沙色嘅話,不了。
引用:
原帖由 小鬼182 於 26-12-2018 12:10 發表

好多地方得番沙色....我都吾明依件野出沙色黎做乜膠....😑😑
究竟世界上還有神嗎?

我諗我條冤枉路唔止一萬幾千。
引用:
原帖由 RCOOH 於 26-12-2018 18:29 發表

咁你早D表明係萌新丫嘛,行街冇帶身份證都有機會比人當II,係咪先?

而且有一點要切記,與眾不同係有代價既。壞左等件到天明,爛左冇升級,同手機一樣,太冷門既野,買之前去睇個相先,八字唔夾請買番大路。
...
究竟世界上還有神嗎?

講呢啲....
引用:
原帖由 RCOOH 於 26-12-2018 23:05 發表

總數48190,連埋膠袋48191?
究竟世界上還有神嗎?

發新話題