發新話題

[VFC] MK18 MOD 1

我果支

回覆 151# 的帖子

師兄呢枝正喎
積極裝備中....

回覆 95# 的帖子

可以pm小弟咩網有得賣嗎?
目標太多
彈藥太少

終於換埋個UBR,自我感覺良好

積極裝備中....

想請問各位師兄有冇咩duel switch可用?

附件

5-2-2019 12:16

積極裝備中....

請問係咪element嗰啲都可用於FMA同Surefire?
積極裝備中....

以前玩GHK M4A1,一直都想買個UBR砌潮槍,可惜響香港買比起美國貴一大截。到後來入咗個LMT,先發現Crane Stock嘅好處。到而家我支馬記CQBR落B5 System Crane Stock Ver 2,真係用唔番轉頭。但係UBR真心覺得極有型!
引用:
原帖由 piranharowana 於 5-2-2019 09:17 發表
終於換埋個UBR,自我感覺良好
究竟世界上還有神嗎?

回覆 157# 的帖子

我就係見UBR幾型,真係抵擋不住
但聽師兄講嗰個crane stock好似好正咁,又想睇下係點
積極裝備中....

如果你話LMT,玩零幾年呢支簫真係要買。但近年,B5 System嘅Gen 1同 Gen 2都有Issue,用料靚過LMT,平又平過LMT。表面咬花亦深過LMT少少。
Gen 2:
https://www.brownells.com/rifle- ... spec-prod45294.aspx
AR-15 Stock
https://www.brownells.com/rifle- ... urer_1=B5%2bSYSTEMS
LMT Gen 2:
https://www.brownells.com/rifle- ... 1779.aspx?rrec=true
我用Marui CQBR換條已經係Mil Spec嘅嬲嬲槍尾通,再落B5尾托,完全唔搖,非常確實舒服。
引用:
原帖由 piranharowana 於 5-2-2019 21:48 發表
我就係見UBR幾型,真係抵擋不住
但聽師兄講嗰個crane stock好似好正咁,又想睇下係點
究竟世界上還有神嗎?

回覆 159# 的帖子

但唔知V記換唔換到嬲嬲豬mil spec尾通呢
積極裝備中....

唔識SF個老鼠.......尾。

老翻又好、祖國名牌又好,冇條老鼠尾係好用既。Nitecore極易爛又大聲,Armytek係靜音但輕到手指尾刮到都著,正廠SF、SL或IF條老鼠尾貴過支筒,所以未試過。

我係用香港RRT公佈日果種裝法,WML上鎗側面,用手指公控制開燈。唔係話老鼠尾唔好用,係未發現到一條好用,而且肉手好用戴左手套好唔好又係另外一回事。

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-2-2019 10:48 發表
唔識SF個老鼠.......尾。

老翻又好、祖國名牌又好,冇條老鼠尾係好用既。Nitecore極易爛又大聲,Armytek係靜音但輕到手指尾刮到都著,正廠SF、SL或IF條老鼠尾貴過支筒,所以未試過。

我係用香港RRT公佈日果種裝 ...
呢樣又真,戴咗手套又完全兩回事
不過係見有dual control所以想試下,好似幾方便
積極裝備中....

想請教一下各位師兄,如果發現開咗一槍後冇問題,之後有一粒BB彈係槍口溜出嚟,之後再開一槍又冇問題,跟住又有一粒溜出嚟,請問係咩情況?
積極裝備中....

回覆 160# 的帖子

V記上MIL-SPEC通一定得

引用:
原帖由 org 於 6-2-2019 13:27 發表
V記上MIL-SPEC通一定得
咦,咁去整返個玩下都好喎
積極裝備中....

發新話題