發新話題

[VFC] MK18 MOD 1

回覆 140# 的帖子

前面硬係好似好短咁。。。
積極裝備中....

回覆 144# 的帖子

哦,原來如此,係咁加支落去玩下又冇妨,但會唔會影響準成度呢?
積極裝備中....

回覆 148# 的帖子

又幾搞鬼喎,不過真係買就買支普通當裝飾算,今日都睇過,好似得豬標幾靚下
積極裝備中....

爭個尾托換唔到,買咗個UBR,但原身支尾通唔知點拆。。。

附件

3-2-2019 22:15

積極裝備中....

回覆 151# 的帖子

師兄呢枝正喎
積極裝備中....

終於換埋個UBR,自我感覺良好

積極裝備中....

想請問各位師兄有冇咩duel switch可用?

附件

5-2-2019 12:16

積極裝備中....

請問係咪element嗰啲都可用於FMA同Surefire?
積極裝備中....

回覆 157# 的帖子

我就係見UBR幾型,真係抵擋不住
但聽師兄講嗰個crane stock好似好正咁,又想睇下係點
積極裝備中....

回覆 159# 的帖子

但唔知V記換唔換到嬲嬲豬mil spec尾通呢
積極裝備中....

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-2-2019 10:48 發表
唔識SF個老鼠.......尾。

老翻又好、祖國名牌又好,冇條老鼠尾係好用既。Nitecore極易爛又大聲,Armytek係靜音但輕到手指尾刮到都著,正廠SF、SL或IF條老鼠尾貴過支筒,所以未試過。

我係用香港RRT公佈日果種裝 ...
呢樣又真,戴咗手套又完全兩回事
不過係見有dual control所以想試下,好似幾方便
積極裝備中....

想請教一下各位師兄,如果發現開咗一槍後冇問題,之後有一粒BB彈係槍口溜出嚟,之後再開一槍又冇問題,跟住又有一粒溜出嚟,請問係咩情況?
積極裝備中....

引用:
原帖由 org 於 6-2-2019 13:27 發表
V記上MIL-SPEC通一定得
咦,咁去整返個玩下都好喎
積極裝備中....

引用:
原帖由 年少無資 於 6-2-2019 15:43 發表
嬲嬲果條係電槍數,係for馬記用,v記應該原裝就係mil數
咦,咁就咁買個真托就搞掂囉喎
積極裝備中....

引用:
原帖由 48191 於 6-2-2019 16:02 發表
托吓嘩。V記行真數,只要唔係ComSpec就OK。
咁就好了,睇下有咩真拖好睇好用先
積極裝備中....

發新話題